• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

вася яущо ти собі гцоу накрутив бо у тебе всі тут кенти і срауц лижуть, не думай, що я буду як вони.
а те шо я отримав чайку, скажу вам так панове, я не далбайоб щоб купляти за свої гроші товар і рекламувати магазин він мені Що за це платить? Що це за діч? якщо хочите якісний тріп репорт, я б сказав, унікальний, то давайте мені халявний стафф, я за свої гроші рекламувати магазин не стану. А якийсь Пітушок, напевно Ти, на крису здав мене, при чому я не чайкував, А Ввічливо Запропонував Свою Послугу. Переглянути вкладення 86591
Ты что пидар мульт. перепутал с какого аккаунта пишешь.
Ебанутое семимесячное создание ты что вообще потерялось???
Devil - это что твой мульт ? Какого хуя на сообщение адресованное тебе отвечает другой аккаунт?

Bond007 с др братуха, счастья тебе и побольше доупа

Ты что пидар мульт. перепутал с какого аккаунта пишешь.
Ебанутое семимесячное создание ты что вообще потерялось???
Devil - это что твой мульт ? Какого хуя на сообщение адресованное тебе отвечает другой аккаунт?
бля бро, прокапайся. та не заганяйся, Ну всі ж кажуть Давай жити дружньо. якшо хочеш давай я тобі підіграю ти щас шутку єбейшу пиздани, я такий - блять ранив, ну його нахуй йду кікатись. щоб тобі легше на дцші стало, бо бачу "абіда заліта в груді"..

Спасибо бро, но у меня осенью.
всьо, слава Богу, Беркжи себе. І рекомендую, якщо ти хочеш називати себе Українцем, відвідай Прикарпаття та порозмовляй російською мовою. Наступного Дня одразу почнеш вчити Українську. Але Савчина цього покера не вчи він додік краще знайди літературу до 2005 після одна діч.. а ще краще радянські словники, але випущені в україні, і за 3 місяці ми тебе не впізнаємо, щей можливо відростиш собі чуба, тоді я навіть тобі ручку потисну:)Нехай щастить!

Хлопці, ви шо йобнуті? )))

бля бро, прокапайся. та не заганяйся, Ну всі ж кажуть Давай жити дружньо. якшо хочеш давай я тобі підіграю ти щас шутку єбейшу пиздани, я такий - блять ранив, ну його нахуй йду кікатись. щоб тобі легше на дцші стало, бо бачу "абіда заліта в груді"..
Слушай черт заднеприводный, ты можешь тут хоть мемуары писать и самому себе подыгрывать, мне твой пиздёжь тут до пизды . Можешь кукарекать сколько влезет. Мне хватает что ты признал что ты чёрт галимый. Так что ещё раз повторяю если тебе с первого раза не дошло.
Нахуй сьебался с моего поля зрения.

Так бувє ну а як

Слушай черт заднеприводный, ты можешь тут хоть мемуары писать и самому себе подыгрывать, мне твой пиздёжь тут до пизды . Можешь кукарекать сколько влезет. Мне хватает что ты признал что ты чёрт галимый. Так что ещё раз повторяю если тебе с первого раза не дошло.
Нахуй сьебался с моего поля зрения.
ну бро ти мене ще не бачив, а кажеш що я кукарікаю:3 тей як я з поля щору сєбуся якшо я в прикарпатті, а ти в жопі слона дивишся в монітор чи екран, дядьку, говорю тобі в тебе є два варіанти або грушу йти пиздити, або головою в цементну стіну, і перший і другий варіант робочий. аде обирати тобі.

:troll-(125):

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу