• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

а я думаю мені не варто брати посилку якщо я вйобував з мусорського дастера через вікно зимою ахахах

Останнє редагування:
Время охуительных историй

а я думаю мені не варто брати посилку якщо я вйобував з мусорського дастера через вікно зимою ахахах. Перед цим викинув перебиту шмаль в траву на землю і навіть зіп порвав та викинув. То сукі не могли то так оставить приїхали додому мамку зайобувать кажуть дивіться за ним шоб хуйні не робив. А я просто в себе на участку сидів пив пиво курив з водного і ПАЛИВ ВОГОНЬ щоб зігритися і якийсь підор викликав копів через це. Та й приїхали доїбались шо бухий почали шманать а я вйобувать
Да ты ганста

Поздравляю победителей 🥇

хтось бо знає як мати норм життя, а мені то є халепа одна і нині як робити навіть не помогає

Бл, я отето ещё парился за каких то пять грамм травы или гешку амфа, лол, ваще дважды похуй)

бітрікс 24 качай нахуй тє ґаджети

та блять двері в мусорській машині неможна відкрити зсередини! То прийшлось через вікно утікати. Ще дзвонить своїм каже оформляй формляй 130. а це ж блять пянка за кермом. а я просто в себе сидів думаю точно нада уйобувать

коньяку сотку накати
я не хочу спицця не має значення чого але їбашити сіньку не так весело як здається, максимум бича тяга що нахуярився все потім хуйово ледве ворушишся

Ще дзвонить своїм каже оформляй каже формляй 130. а це ж блять пянка за кермом. а я просто в себе сидів
Та то тебя на понт брали)
Повідомлення об'єднано автоматично:

я не хочу спицця не має значення чого але їбашити сіньку не так весело як здається, максимум бича тяга що нахуярився все потім хуйово ледве ворушишся
Надо пить в хорошей компании, желательно с девочками, стол накрыть, музычка, танцы обниманцы

сьогодні їв сбд вже попускає але то просто іграшкі нічого з того не змінить реальність а лише сприйняття її
хоч соль їбашти нема мотивації і не було через то

Zeno - ну как ты так умудряешься?
Ты какие-то грибы ешь не те , или у тебя связь с космосом ? Ну я уже не знаю что и думать.
Единственное что ещё может быть , так это что родился с пальцем в жопе.
( Без обид, я так шучу)
я хотів на 25, але воно було зайняте, тож обрав найближче)

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу