Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
а я думаю мені не варто брати посилку якщо я вйобував з мусорського дастера через вікно зимою ахахах. Перед цим викинув перебиту шмаль в траву на землю і навіть зіп порвав та викинув. То сукі не могли то так оставить приїхали додому мамку зайобувать кажуть дивіться за ним шоб хуйні не робив. А я просто в себе на участку сидів пив пиво курив з водного і ПАЛИВ ВОГОНЬ щоб зігритися і якийсь підор викликав копів через це. Та й приїхали доїбались шо бухий почали шманать а я вйобувать
та блять двері в мусорській машині неможна відкрити зсередини! То прийшлось через вікно утікати. Ще дзвонить своїм каже оформляй формляй 130. а це ж блять пянка за кермом. а я просто в себе сидів думаю точно нада уйобувать
сьогодні їв сбд вже попускає але то просто іграшкі нічого з того не змінить реальність а лише сприйняття її
хоч соль їбашти нема мотивації і не було через то
Zeno - ну как ты так умудряешься?
Ты какие-то грибы ешь не те , или у тебя связь с космосом ? Ну я уже не знаю что и думать.
Единственное что ещё может быть , так это что родился с пальцем в жопе.
( Без обид, я так шучу)