Noir Novelist
Гуру
Ооооо моя паранойя
коньяку сотку накатихтось бо знає як мати норм життя, а мені то є халепа одна і нині як робити навіть не помогає
та блять двері в мусорській машині неможна відкрити зсередини! То прийшлось через вікно утікати. Ще дзвонить своїм каже оформляй формляй 130. а це ж блять пянка за кермом. а я просто в себе сидів думаю точно нада уйобуватьДа ты ганста
А потом повторить раза два триконьяку сотку накати
я не хочу спицця не має значення чого але їбашити сіньку не так весело як здається, максимум бича тяга що нахуярився все потім хуйово ледве ворушишсяконьяку сотку накати
Та то тебя на понт брали)Ще дзвонить своїм каже оформляй каже формляй 130. а це ж блять пянка за кермом. а я просто в себе сидів
Надо пить в хорошей компании, желательно с девочками, стол накрыть, музычка, танцы обниманцыя не хочу спицця не має значення чого але їбашити сіньку не так весело як здається, максимум бича тяга що нахуярився все потім хуйово ледве ворушишся
ну если балдеть то да - а в качестве антидепрессанта 100 грамм достаточно)А потом повторить раза два три![]()
Хорошо что хоть За бублинг, а не Дать в бублинг.))админу тайге за бублинг![]()
нада мати матір і батькапить в хорошей компании, желательно с девочками,
я хотів на 25, але воно було зайняте, тож обрав найближче)Zeno - ну как ты так умудряешься?
Ты какие-то грибы ешь не те , или у тебя связь с космосом ? Ну я уже не знаю что и думать.
Единственное что ещё может быть , так это что родился с пальцем в жопе.
( Без обид, я так шучу)
От же, я долго думала 28 или 29 ааа
Та никто не ржет, бро, ты чего. Я просто хотел дать совет как расслабиться от пьянки. Я и не думал тебя подьебывать. Просто по себе знаю, что пить в одиночестве - реально башню может сорвать. А от компании можно получить необходимый заряд позитива. В коллективе намного легче переносить удары судьбыржуни єбані
Повідомлення об'єднано автоматично:
усе воно блять поржать зі сторони
та каже штраф платить поїхали будеш. Думаю ви шо шакали ще я тільки мусорам не платив нічогоТа то тебя на понт брали)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Надо пить в хорошей компании, желательно с девочками, стол накрыть, музычка, танцы обниманцы
Любое другое действие в прошлом и совсем другой рандом, разве вы этого не понимаете?)От же, я долго думала 28 или 29 ааа
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.