LoneDeVlone
Гуру
Так а щож то було таке м, якщо все добре то це добре друзiгуд что все кайфыы)) але добре коли добре були часи колись прикольно час проводили і трава була зовсім інша
Так а щож то було таке м, якщо все добре то це добре друзiгуд что все кайфыы)) але добре коли добре були часи колись прикольно час проводили і трава була зовсім інша
ты так долго не сможешь, а вот у меня симулятор деда естьТак а щож то було таке м, якщо все добре то це добре друзi
Стимулятор дедаты так долго не сможешь, а вот у меня симулятор деда есть
Це точно потрошку неспіща але впевнено і настирно все буде норм і прикольно ура ура ура
Та я и не настаиваю, нахуй оно мне надо, быть дедуганомты так долго не сможешь, а вот у меня симулятор деда есть
Це точно потрошку неспіща але впевнено і настирно все буде норм і прикольно ура ура ура
Дед победыТа я и не настаиваю, нахуй оно мне надо, быть дедуганом
Не знаю ану скажи хто це такі бо не повністю розуміюся в політиці присяжні чи хтоТа я и не настаиваю, нахуй оно мне надо, быть дедуганом
А щож воно таке то е я не пойму, якщо треба то треба слiв немае, авжеж то таке все насущнэНе знаю ану скажи хто це такі бо не повністю розуміюся в політиці присяжні чи хто
Повідомлення об'єднано автоматично:
ахаххахах блять как это смешно
А щож воно таке то е я не пойму, якщо треба то треба слiв немае, авжеж то таке все насущнэ
Це точно ми тут грибніки ще ті хочу спробувати всі гриби які є в наявності щоб розуміти має ними рвзницю
Ахах так це точно факт, але я в полiтiкi не дуже разбiраюсь але добре шо все так як еЦе точно працювати потрібно ще і ще тоді буде результат день сьогодні пройшов потужно це факт
у тебя 30КЦе точно ми тут грибніки ще ті хочу спробувати всі гриби які є в наявності щоб розуміти має ними рвзницю
Ахуеть ебать того роту тебя 30К![]()
Я Патрик)З ДНЕМ СВЯТОГО ПАТРІКА
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ти до речі не Патрик?
Рано или поздно всё равно будешь)Та я и не настаиваю, нахуй оно мне надо, быть дедуганом
Дед вырубай ботофермуЯ Патрик)
Та я скількі раз тих пантерних і червоних все думав що вони отруйніLoneDeVlone I hate lies GIRL Я мухоморы находил, но тогда я ещё даже не знал, что они могут приукрасить мир. Как в живую выглядят псилоцибиновые грибы, я даже не знаю, только на картинках или видео. Ты реально на счёт шляпки? И что были какие то эффекты?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.