В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Так а щож то було таке м, якщо все добре то це добре друзi
ты так долго не сможешь, а вот у меня симулятор деда есть
Це точно потрошку неспіща але впевнено і настирно все буде норм і прикольно ура ура ура

Ага це прикольно як все получається так робити я тут вже став не тількісуржиуом говорити а ще балакати почав ахха

ты так долго не сможешь, а вот у меня симулятор деда есть
Це точно потрошку неспіща але впевнено і настирно все буде норм і прикольно ура ура ура
Та я и не настаиваю, нахуй оно мне надо, быть дедуганом

Ну понятно а шо ж так можна і так якщо едак чому ні якщо так вче точно все ж так і є воно

Та я и не настаиваю, нахуй оно мне надо, быть дедуганом
Не знаю ану скажи хто це такі бо не повністю розуміюся в політиці присяжні чи хто
Повідомлення об'єднано автоматично:

ахаххахах блять как это смешно

Не знаю ану скажи хто це такі бо не повністю розуміюся в політиці присяжні чи хто
Повідомлення об'єднано автоматично:

ахаххахах блять как это смешно
А щож воно таке то е я не пойму, якщо треба то треба слiв немае, авжеж то таке все насущнэ

Це точно працювати потрібно ще і ще тоді буде результат день сьогодні пройшов потужно це факт
А щож воно таке то е я не пойму, якщо треба то треба слiв немае, авжеж то таке все насущнэ

Це точно працювати потрібно ще і ще тоді буде результат день сьогодні пройшов потужно це факт
Ахах так це точно факт, але я в полiтiкi не дуже разбiраюсь але добре шо все так як е

LoneDeVlone I hate lies GIRL Я мухоморы находил, но тогда я ещё даже не знал, что они могут приукрасить мир. Как в живую выглядят псилоцибиновые грибы, я даже не знаю, только на картинках или видео. Ты реально на счёт шляпки? И что были какие то эффекты?

LoneDeVlone I hate lies GIRL Я мухоморы находил, но тогда я ещё даже не знал, что они могут приукрасить мир. Как в живую выглядят псилоцибиновые грибы, я даже не знаю, только на картинках или видео. Ты реально на счёт шляпки? И что были какие то эффекты?
Та я скількі раз тих пантерних і червоних все думав що вони отруйні

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу