та тема норм - но как с нее сниматса задача .Я со среды не сплю и не хочу - аппатия какая то. Хавать охота - готовить облом .До мамы идти облом - хобочусь на пасьянсах)игрушка дьявола соли
та тема норм - но как с нее сниматса задача .Я со среды не сплю и не хочу - аппатия какая то. Хавать охота - готовить облом .До мамы идти облом - хобочусь на пасьянсах)игрушка дьявола соли
Спасибо приятно )50% на базу , заметь каждая рулетка куда тебя зову ты выигриваешь
И мне 20 грамм шмалиСпасибо приятно )
Меня Дарксайд на свободное почти всегда пишет )
Тебе 50 и Дарку 50 .А мне ток отзыв написать ?)
Шо він не хоче, то він зажрався вже від кладів))) Паяльник не виключаєтьсяAlex$$$$$ пиши лучше тут василий
100 смс напишешь я тебе дам в Киеве клад шш от майами тигрикаthats a deal
Бро, та это хуевая хуйня, прости уж, но это пайка. Даже со мной такого не было - три дня отходняка. Я бы уже и жрал, и спал, и на турнике все бы потом вышло.та тема норм - но как с нее сниматса задача .Я со среды не сплю и не хочу - аппатия какая то. Хавать охота - готовить облом .До мамы идти облом - хобочусь на пасьянсах)
Фенчик не отпускаетШо він не хоче, то він зажрався вже від кладів))) Паяльник не виключається![]()
шишки тоже?Я 19 років назад кинув курити, і 13 днів назад пити ахха надіюсь до паски протримаюся з бухлом
Не я про папіроси ти шо шишки це на все життя і в горі і в радості допоки смерть не розлучить насшишки тоже?
АминьНе я про папіроси ти шо шишки це на все життя і в горі і в радості допоки смерть не розлучить нас
Не не я не релігійний то не просто так ахза
Так потрібно відпочити якийсь фільм подивитисяРастабошайн
Зеленый слоник посмотриТак потрібно відпочити якийсь фільм подивитися
так у меня есть соль - я периодически догоняюсь_Один фиг не спитса -давай курну - мысли такиеБро, та это хуевая хуйня, прости уж, но это пайка. Даже со мной такого не было - три дня отходняка. Я бы уже и жрал, и спал, и на турнике все бы потом вышло.
ну хай он тогда даме под юбкой нюхаетШо він не хоче, то він зажрався вже від кладів))) Паяльник не виключається![]()
Ну а как иначефлудим лудим
знаю фильм крутеишии песец с 5 раза только смог досмотреть)Так потрібно відпочити якийсь фільм подивитися
Список НА РАССТРЕЛ
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.