Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я просто спросил у тебя) надо знать же с кем топке в пиздим, ну бро, расслабься, ты просто на слово "Жопка" так отреагировал, вот я и поинтересовался... Не петушара ли ты часом? А так все, я ж ниче... Точно не гатишся?
Я просто спросил у тебя) надо знать же с кем топке в пиздим, ну бро, расслабься, ты просто на слово "Жопка" так отреагировал, вот я и поинтересовался... Не петушара ли ты часом? А так все, я ж ниче... Точно не гатишся?
та ты недопоняла, тебе ж впринципе пох на заднеприводного, девчата с ними типа дружат) А пацыки нормальные сходу палят, шоб гамасятины тут не водилось)
та ты недопоняла, тебе ж впринципе пох на заднеприводного, девчата с ними типа дружат) А пацыки нормальные сходу палят, шоб гамасятины тут не водилось)
Повідомлення об'єднано автоматично:
ого какой ты самоуверненный, ну удачи тебе) пан...
Повідомлення об'єднано автоматично:
ого какой ты самоуверненный, ну удачи тебе) пан...