ага, да щас
рыжник не споет слова в своем треке "слишком я за лабу бля"
мы сектантики хаахах
Будь ласка,
Увійти
або
ага, да щас
рыжник не споет слова в своем треке "слишком я за лабу бля"
мы сектантики хаахах
помнится мне ты не так давно писал шо не знаешь о существеннее других форумовЦе точно, тут спокійніше
ееее всю осень у меня в наушниках на репите былБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
скоро все будет)Красиво сказал твои бы слова да быстрее исполнились бы![]()
норм)Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
У меня это тоже долго на авторепите было )ееее всю осень у меня в наушниках на репите был
норм?? и все?
норм это значит мне понравилось бро)) зачем много слов писать то)) и так вроде все понятно)норм?? и все?
это хасл хард мать вашу, я сотню раз прослушал точно этот трек
там же пиздец скока панчей уматовых
Життя не стоїть на місці все має особливість розвиватися, ми в тому числі, не знав тепер знаю)))помнится мне ты не так давно писал шо не знаешь о существеннее других форумов
с чем сравнил тогда уровень спокойствия?
Повідомлення об'єднано автоматично:
ееее всю осень у меня в наушниках на репите был
Все тогда ждемскоро все будет)
Повідомлення об'єднано автоматично:
норм)
лолЖиття не стоїть на місці все має особливість розвиватися, ми в тому числі, не знав тепер знаю)))
Ты при любом раскладе рыжник, лол.Та не ну при таком раскладе я тоже «рыжник» тогда )
Ок, заshitоноТы при любом раскладе рыжник, лол.
можна нинадаТы при любом раскладе рыжник, лол.
кекСектанты то наши диты
Та ну бро ти, що я вже давно не звертаю, увагу на такі речі )) А то все такоє )) Головне бути людьми)))лол
ладно похуй, не сочти за предъяву просто трохи потянул за PEACE дьош))
все нормально, стариками свойственны проблемы с памятью, а мудрость так и приобретается через умение выкрутится))
Ты прям философЖиття не стоїть на місці все має особливість розвиватися, ми в тому числі, не знав тепер знаю)))
Не поспоришьлол
ладно похуй, не сочти за предъяву просто трохи потянул за PEACE дьош))
все нормально, стариками свойственны проблемы с памятью, а мудрость так и приобретается через умение выкрутится))
Ой перестань, я аж почервонівТы прям философ
В каком месте?Ой перестань, я аж почервонів![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.