Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я вас не розумію, що ви вживаєте, а чому кажу в множині бо ти не один вже таке кажеш, що ваш толер зашкалює, не пре нічого крім водки.... прекращайте парні
Я вас не розумію, що ви вживаєте, а чому кажу в множині бо ти не один вже таке кажеш, що ваш толер зашкалює, не пре нічого крім водки.... прекращайте парні
Ну дивися я не знаю твій організм в кожного індивідуально) Але пробувати велику дозу, бо мала не пре, то краще спробувати варіанти вживання, понюхав не прре, то бомбочку закинути, може так попре, ну чи вена баяном сиграть може торкне)))
Попробуй перед сном випити гарячої малини з липою одягнутися і спортівний костюм і під два одіяла лягай одразу спати пропотій сильно треба пропоиіти сильно і побачиш температу як рукою зніме
Ну дивися я не знаю твій організм в кожного індивідуально) Але пробувати велику дозу, бо мала не пре, то краще спробувати варіанти вживання, понюхав не прре, то бомбочку закинути, може так попре, ну чи вена баяном сиграть може торкне)))