В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Чего карвоеро с меня ржет?

Потому что он хуйню пишет про то что давай встретимся меня это тригернуло
Бро ну мене тригернуло те, що тебе тригернуло то ж я не кинувся на тебе... Потрібно щоб форум був вихований і все було з повагою до інших... Потрібно щоб всім було приємно тут)))
То нормально все я думаю мирно краще ніж тратити енергію на всяку ліс типу все тобі піпі...я тебе єє, всі кругом гамгам....а заходиш в топку а тут всі привіт братуха як ти , чувак раді тебе бачити, ти як там все норм, це ж прикольна , а ще коли можна призами обмінюватися і один одному допомагати оце є секта, а не якась камера смертніков де всі безпредельщики сидять, зверни увагу як тихо і приємно бро!!! Я сам наступив і потім зрозумів, що краще мир ☮️

девушку себе лучьше тогда найди .Читал активная половая жизнь немало лет добавляет
Де ты такое прочитал? Шото не работает((
Каждлый день ебусь и не замечаю шото улучшения)

Бро ну мене тригернуло те, що тебе тригернуло то ж я не кинувся на тебе... Потрібно щоб форум був вихований і все було з повагою до інших... Потрібно щоб всім було приємно тут)))
То нормально все я думаю мирно краще ніж тратити енергію на всяку ліс типу все тобі піпі...я тебе єє, всі кругом гамгам....а заходиш в топку а тут всі привіт братуха як ти , чувак раді тебе бачити, ти як там все норм, це ж прикольна , а ще коли можна призами обмінюватися і один одному допомагати оце є секта, а не якась камера смертніков де всі безпредельщики сидять, зверни увагу як тихо і приємно бро!!! Я сам наступив і потім зрозумів, що краще мир ☮️
Для этого надо, чтобы инфантильные долбоебы не лезли не в свое дело
Повідомлення об'єднано автоматично:

Но а с ущерба Карвоеро я буду орать всегда

Бо оно, сцука, внатури конченное совсем

я бля пытаюсь репорт написать вон мучу прикол
TIP-TOP (Мобильное видео) (1000 x 400 пикс.).gif

Де ты такое прочитал? Шото не работает((
Каждлый день ебусь и не замечаю шото улучшения)
риба вибачай Я читал фундаментальную статью что женатые мужчины дольше живут холостяков -и сексуальная жизнь это лишь один из аспектов долголетия .
С дырками в кармане хожу я босиком
куда то завалился последний четвертной
коррозия металла

риба вибачай Я читал фундаментальную статью что женатые мужчины дольше живут холостяков -и сексуальная жизнь это лишь один из аспектов долголетия .
коррозия металла
так это вряд ли из ебли
просто холотсяцкая жизнь больше изматывает, я вот развелся с жонушкой и за пол года постарел лет на 10 и дело во все не в сексе, лол

Для этого надо, чтобы инфантильные долбоебы не лезли не в свое дело

Но а с ущерба Карвоеро я буду орать всегда

Бо оно, сцука, внатури конченное совсем
Та нічого, я рахую, що людям властиво помилятися, головне вчасно зрозуміти де краще і правильно, бо є толкові люди, які просто скромні і по своїй доброті попадають під неправильний вплив, потрібно таких трошки труханути, показати правду і дати право вибору, хоче щоб було все тяжче, ну бо потрібно тримати постійно марку, або камера смертніков хай гризуться між собою))) я визнаю, що пройшов цю базову підготовку і то в мене був досвід вже, а молодьож вона гаряча одразу на...))

коррозия металла
А если каждый день дрочить

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу