Не забудь бутерброды взять с собой. И шапку надень.О нет.... в школу через 2 часа
НУ все, я мультики пошел смотреть![]()
Не забудь бутерброды взять с собой. И шапку надень.О нет.... в школу через 2 часа
НУ все, я мультики пошел смотреть![]()
ляяя дядь, я те бутерброды все 9 класов ебашил, ты прямо куда надо постучалНе забудь бутерброды взять с собой. И шапку надень.
Терпита куда мне успевать я в личной тюрьме живу осталось внатуре или сесть или на тот свет успеть
.. ВзаємноДоброе утро![]()
Вже попорався, господар?Благодарю
.. Взаємно
АХАХХАХАХХАХАХ, ебааааа, на діда наехалиВже попорався, господар?
Чи там скотина ахуеває? ГА?))
То не наезд, я переживаю просто)))АХАХХАХАХХАХАХ, ебааааа, на діда наехали
Смотри сглазит дед, АхахахахаххТо не наезд, я переживаю просто)))
Ахуеещ какой он добрый ахахахахаххТа не он добрый, все кто с села добряки.
Да и сглазит не сглазит, а ПОРАТИСЯ ТРЕБА БЛЯТЬ!!!
Главное это относиться к другим людям так, как бы ты хотел чтобы они относились к тебе.Ахуеещ какой он добрый ахахахахахх
Да уж, фен злоГлавное это относиться к другим людям так, как бы ты хотел чтобы они относились к тебе.
Поэтому я со всей заботой, еще раз напоминаю, СУКА ПООРАТЬСЯ!!!!!!!!!!
ЗЛЮЩЕЕ ойойойойДа уж, фен зло
Я думал меня паяет, но тут жёстчеЗЛЮЩЕЕ ойойойой-ото як не пораться дьявол прийде, і господара в козла перетворе!
Та шо сразу паяет? ти гарадской тебе не панять ту господарську скотину, яку НЕ ПОРАЄ НІХТО СУКА!!!!Я думал меня паяет, но тут жёстче
Да уж,Та шо сразу паяет? ти гарадской тебе не панять ту господарську скотину, яку НЕ ПОРАЄ НІХТО СУКА!!!!
Доброе утро! На ферме порядок, господар пораеться!ТИП-ТОП РАБОТА
ОПЛАТА ЕЖЕДНЕВНО!
Набираем в топовую команду:
курьеров ( залог 2000 грн )
склад ( залог 1000$ )
отправщиков почты и такси (по Киеву).
Свежие клады и актуальные вакансии доступны в таких городах:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси! Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!- Не нашли в списке свой город? Не беда! Напишите нам.
Условия оплаты очень хорошие, все подробности у оператора илиБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Сверяйте контакты на нашем сайте 24tip.top ( открывается с VPN )
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
если так посудить , то мы всю жизнь дети)Мужики после 40 лет становятся детьми![]()
Плавленые детиесли так посудить , то мы всю жизнь дети)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.