Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Павло непо я не по Купалі марципани ані за марципани не паяють ні паяльник або Яни і Мар’яни то для девушки Мар’яни папа я не поправляланий і для Бабушки Світлани
У меня ж тупо супер айфона блять Полімет нахуй блятьрів момент гайка байка де 2 летка бабка Свєтка Вірта льод пошли ані всі в полет на мутили і ані льод і в’їбав я нельда у летіли на всігда
я не знаю что отвечать, по факту вчера не захотил нихуя делить, только поэтому эта 15-минутка еще идет.
не нравитсья жаль, я с етим нихуя делать не буду, сори
я не знаю что отвечать, по факту вчера не захотил нихуя делить, только поэтому эта 15-минутка еще идет.
не нравитсья жаль, я с етим нихуя делать не буду, сори
Should we set up the remote and it was just the way you look beyond the bus where are the Gokul U2 puppies like to draw a haiku bike and he scares the bag
У меня ж тупо супер айфона блять Полімет нахуй блятьрів момент гайка байка де 2 летка бабка Свєтка Вірта льод пошли ані всі в полет на мутили і ані льод і в’їбав я нельда у летіли на всігда
ОА насчёт холодильника чувак ты сам выбрал сидеть в этот самый сидеть в этой кнопки я тебе помог бы блядь по видео на хуй что там сделать тем более встал тем более в том что у тебя холодильнике
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ай соу you Dance син Ґенґав а сою день син він як кіт да my love ай соу you Dance винагороджує Сейґен пройшов а стою Dance ін Фер які даБез волі за нас за пережила даже не смотри потому що всі запальнички сдела ні внутрі
ОА насчёт холодильника чувак ты сам выбрал сидеть в этот самый сидеть в этой кнопки я тебе помог бы блядь по видео на хуй что там сделать тем более встал тем более в том что у тебя холодильнике
Ета будет новий трек йоу Бон 007 сімн Армагеддон прийде время все у вас по плавить но когда ета ано і плавець Панаму що плавка ета пере пайка а пайка та пере пайка пакета роз пайка
Ні херово що ти сьогодні Нахера щит а завтра вже гайка байка байка майка заволокла нас за байку але там маленька і пере пайка і по пайка
Ета будет новий трек йоу Бон 007 сімн Армагеддон прийде время все у вас по плавить но когда ета ано і плавець Панаму що плавка ета пере пайка а пайка та пере пайка пакета роз пайка
Ні херово що ти сьогодні Нахера щит а завтра вже гайка байка байка майка заволокла нас за байку але там маленька і пере пайка і по пайка