В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ти ще мал и глуп ..и невидал больших залуп.....))) ти навіть нерозумієш, що очікує таких як ти, тобі лише 24 роки , все може змінитися за один день думай головою, добре перед тим як настоювати людей проти себе)))
а ты повидал залуп видимо не мало)

Ого я бачу він потроху обростає негативом і потихеньку іде на дно його пік уже пройшов ахха
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це ти типу вже сутки немився назбирав уже трошки???

Я тобі свою покажу ти ахуєєш мені не треба видать в мене своя в штани невлазить ахха
Да специально для тебя насобирал

Да специально для тебя насобирал
Благодарю бро за те, що старався я оцінив, але в мене ще свого з минулого року лишилося))) Я нежадний якщо ти впевнений що виграєш то я тобі уступаю місце в 15 хвилинці але якщо ні то я граю

покажи лучше женщине какой-нибудь хоть раз за жизнь, старичок
Вони своє вже на дивилися в так дітей прогодувати треба ще ахха

Благодарю бро за те, що старався я оцінив, але в мене ще свого з минулого року лишилося))) Я нежадний якщо ти впевнений що виграєш то я тобі уступаю місце в 15 хвилинці але якщо ні то я граю
Ну смотри давай логически я ебашил блядь сутки в топовой будке Спс растрёпанный рассудком и я не выиграть ну ты щас мульта зайдёшь и баба бал

Ну смотри давай логически я ебашил блядь сутки в топовой будке Спс растрёпанный рассудком и я не выиграть ну ты щас мульта зайдёшь и баба бал
Не в мене немає мульта!!! Якщо я сказав що уступаю то я сказав... І зроблю але я так і не почув ти протримаєшся ще ніч? Бо я недам тому зеленому виграти якщо не ти

ВыВы меня наверное никогда уже здесь не увидите я блядь рассудком блядь растрёпанные уже сильно что блядь закуску это жесть тупо вышел ну блядь ебашу сука бля ну прикинь бы ты Сидел бы сутки и тут какой-то блин нехорошие дисках прикатил себе

Не в мене немає мульта!!! Якщо я сказав що уступаю то я сказав... І зроблю але я так і не почув ти протримаєшся ще ніч? Бо я недам тому зеленому виграти якщо не ти
Я если кому-то и дам ты тоже не емуЯ щас пруф тебе скину что я выиграю подожди сотри

20250201_210117.jpg
На заднем фоне ещё смотри

ВыВы меня наверное никогда уже здесь не увидите я блядь рассудком блядь растрёпанные уже сильно что блядь закуску это жесть тупо вышел ну блядь ебашу сука бля ну прикинь бы ты Сидел бы сутки и тут какой-то блин нехорошие дисках прикатил себе

Я если кому-то и дам ты тоже не емуЯ щас пруф тебе скину что я выиграю подожди сотри

Переглянути вкладення 72896
На заднем фоне ещё смотри
Це шо меф чи фен

ото ты дрозд блять, а иван грозный тогда хто
твой брат близнец по скудоумному солесуржиковому лексикону?

Где туалет в кожаном пальто

Дед валит в кожаном пальто

I hate lies Я больше в жизни тебя не нихера не ну тебя иди куда это самая глаза глядят куда скатертью дорога в здоровьичка всех Blah только меня ну его нахуй я все блядь ну слышу гоните нафиг психа доводить блядь так долбоебизм вот как нормально пишет

1738438809985.pngвнимание анегдот
когда решил сообщить всем шо с мульта перезаходишь на основу

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу