I hate lies
Гуру
Для чого вам ті татухи парні це ж ну я не знаю то ваше ділоБля пиздато, тоже хочу себе, только не феникса, а горящий череп))))![]()
Для чого вам ті татухи парні це ж ну я не знаю то ваше ділоБля пиздато, тоже хочу себе, только не феникса, а горящий череп))))![]()
от імено що не знаєш))Для чого вам ті татухи парні це ж ну я не знаю то ваше діло
Та мені однаково братуха хоть ящика собі розріж як в змії зроби ахха ахххаот імено що не знаєш))
ща начнеш як мій батя накручувать?))
не нада)
мав на увазі язик?Та мені однаково братуха хоть ящика собі розріж як в змії зроби ахха аххха
Шо на работу пиздуешь?Надо в паликлинику паехать аткрыть больничный.. а дык тошнид и спать ахота
а нед, я всю ноч ригал, а ноги так боліли, шо вкол в булку поставили, і болька токо піздець посилилася. Надо б шоб в поліклініку, відкритий больняк, бо не вивезу на роботі в такому дике состоянні, хоча мні вже чуть-чуть полегчалоШо на работу пиздуешь?
Боляче?а нед, я всю ноч ригал, а ноги так боліли, шо вкол в булку поставили, і болька токо піздець посилилася. Надо б шоб в поліклініку, відкритий больняк, бо не вивезу на роботі в такому дике состоянні, хоча мні вже чуть-чуть полегчало
Будить БУДКУ АХАХАХАХАХХНАХУЙ РАБОТУ, ГО ТОПИТЬ ТОПКУ!
То пиздецБудить БУДКУ АХАХАХАХАХХ
Бля эта будка....
Вериш бро, я иду по улице и все предметы рифмую/сопоставляю с будкой, это пиздецТо пиздец
Ну главное к людям не подходить, и не говорить:Вериш бро, я иду по улице и все предметы рифмую/сопоставляю с будкой, это пиздец
а так все норм)Незабудка незабудка, заколоченая будка, ахахахахахх пхахавхав
Будка то не конураБудить БУДКУ АХАХАХАХАХХ
Бля эта будка....
Ебанутся вас заклинилоБудка то не конура
Добренького и тебедобрий ранок людоньки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.