В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Бро а а тебе є ак блезнец??? Тількі з родзинкою?)
Повідомлення об'єднано автоматично:

А правда, ти ж не вживаєш?
Бо ти мене якоюсь мірою навіть мотивуєш, своїм прикладом(y)
Тож кажу шо ні тож бачиш якругом все грошима беру і ніде не пишу ні типів нічого чекаю перемоги ти шо зараз валиться я он бухнув і в нас в той день три ракети прилетіло я манав

Повідомлення об'єднано автоматично:

Тож кажу шо ні тож бачиш якругом все грошима беру і ніде не пишу ні типів нічого чекаю перемоги ти шо зараз валиться я он бухнув і в нас в той день три ракети прилетіло я манав
Ак не знаю

Carvoeiro почему будка тогда?

Бля чесно, без родзинок, не знаю як доказати, але повір, я всякою маячнею я не займався, і не збираюсь.
Я розумію що для всіх дивно що так багато смс, але це виключно із за того що мені боляче спілкуватися з усіма людьми з ким я спілкувався до амфа.
Тому 95% спілкування на цьому форумі ось і все.

то навіть не мені, пон, ну я ВЕСЕЛИЙ просто, забейте

Бля чесно, без родзинок, не знаю як доказати, але повір, я всякою маячнею я не займався, і не збираюсь.
Я розумію що для всіх дивно що так багато смс, але це виключно із за того що мені боляче спілкуватися з усіма людьми з ким я спілкувався до амфа.
Тому 95% спілкування на цьому форумі ось і все.

то навіть не мені, пон, ну я ВЕСЕЛИЙ просто, забейте
Ти про що я не тебе запитував р Армагедона

Ладно ахха ахха ахха ахха точно
Та бля добре що тут, а ти уяви що в мене і в житті таке буває, хтось щось втирає на групу, або людині поряд, а я такий: "НУ ДА АГА, БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ"

Паяем, пока не прейдет дневная смена!

Та бля добре що тут, а ти уяви що в мене і в житті таке буває, хтось щось втирає на групу, або людині поряд, а я такий: "НУ ДА АГА, БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ"
Зацикленість на собі ...спорт бро

Скоро займусь, думаю єдине що допоможе, всі ярко виражені емоції які залишились, це печаль, і ЛЮТЬ СУКА
Ля ти зробив дорогу і музичка у вуха і побіг з 5.00 зараз а літом з ,4:30 ранку це красота бігати

Ля ти зробив дорогу і музичка у вуха і побіг з 5.00 зараз а літом з ,4:30 ранку це красота бігати
Та бля, от тільки зима закінчиться так одразу, я вже встиг походить о 4-6 ранку, людей на вулиці майже немає, супер каєф))) (y) (y) (y)

Людей, что то на улице побольше чем в топке, не порядок......

Дневная смена опаздывает, ничего нового впринципе...:rolleyes:

Спать пора пробовать

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу