В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Давайте побеждать!

не поспішайте, треба розробити й узгодити багатокроковий алгоритм що призведе до деескалації розмови, спочатку, а потім й до перемоги когось зі сторін

не поспішайте, треба розробити й узгодити багатокроковий алгоритм що призведе до деескалації розмови, спочатку, а потім й до перемоги когось зі сторін
Тут мясорубка, не канают умные решения...

я особисто піду спати, буду вболівати за когось, є в мене фаворити, може як до туалету прокинуся то підісру комусь хто не вайбує

я особисто піду спати, буду вболівати за когось, є в мене фаворити, може як до туалету прокинуся то підісру комусь хто не вайбує
Та я просто гоню, и нн не надеюсь выграть....

• Вподобайка
Реакції: Zeno
  • Вподобайка
Реакції: Zeno
Тут мясорубка, не канают умные решения...
та тут 15-хвилинка останні декілька разів 2-3 доби висіла... а тут 30 хвилин спробуй протриматися... хоча й активу сьогодні менше ніж тоді було.

та тут 15-хвилинка останні декілька разів 2-3 доби висіла... а тут 30 хвилин спробуй протриматися... хоча й активу сьогодні менше ніж тоді було.
Прошлая минутка быстро закончилась

Просто ляжте спати і все швидко закінчиться закрив очі відкрив я переміг ти виспався

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу