В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Сонце гріє аж пече а з п**ди вода тече

Яблука​

Корова дряпається на дерево. До неї з гілки ґава:
— Слухай, рогата, ти це чого на дерево подерлася?
— Та ось, захотілося яблук поїсти.
— То це ж ялина!
— Так у мене з собою ж.

Він, рідненький

Просто запитую. Мені то похуй, якщо 15хв хтось забере вдруг - привітаю.
Так само, але цікаво понаблюдати за самим процесом....тут фішка в другому😉
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так, але я думаю десь в 5.00 ти вже спатимеш

Нехай, я взагалі на 15тку не претендую. Я їбашу аби набити до 45к, і закрити гештальт. Я мав гарант приз на 40к,котрий нахуй тупо проспав, я за 3 години до того соннік випив, і піздєц. Не вірив що доб'ють, хоча тоді їбать флуд шалений був.

Так само, але цікаво понаблюдати за самим процесом....тут фішка в другому😉
Повідомлення об'єднано автоматично:

Так, але я думаю десь в 5.00 ти вже спатимеш
ахуенно позырить, скажи)

Секрет​

Приголомшливий номер у цирку: крокодил грає на піяніно, а бегемот співає романсів. Назвичайний успіх. Директор цирку по-дружньому запитує в автора номеру:
— Ну скажіть чесно, адже не може бути такого, щоби крокодил грав на піяніно, а бегемот співав. Скажіть мені, це залишиться між нами, в чому секрет номеру?
— Ви праві, — відповідає автор, — Звичайно, такого не може бути. Насправді, бегемот лише відкриває рота, а крокодил і співає й грає.

• Haha
Реакції: Zeno
Секрет для маленькой, для маленькой такой компании

Усьо OK!​

Синочок телефонує додому:
— Мам, я збираюся одружитися!
Мама: — Ой, чудово!
— Мам, але ти знаєш, проблема в тому, що моя наречена темношкіра...
— Нічого, синку, ми не расисти.
— І ще у неї троє дітей і нам ніде жити.
— Не страшно, синку, ви всі чудово поміститеся у нашій затишній однокімнатній квартирі.
— Мам, а як же татко?
— А тата ми поселимо у комірчині.
— Мам, а ти?
— А я зараз піду вдавлюся.

Все йде по плану​

Приходить мама додому, бачить синок відкрив холодильник, дістав пачку з пельменями і так, як вони є, сирвими і замороженими, їх і їсть.
— Синочку, на ти би хоча б відварив їх, чи що?!
Синочок (шугаючись): — Кто обкурений?!

Нехай, я взагалі на 15тку не претендую. Я їбашу аби набити до 45к, і закрити гештальт. Я мав гарант приз на 40к,котрий нахуй тупо проспав, я за 3 години до того соннік випив, і піздєц. Не вірив що доб'ють, хоча тоді їбать флуд шалений був.
Да тоді тайга написав що жалко, що ми з тобою випали а мене тупо вирубило перед самим 45к

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу