В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Одкровення​

Вирішили Чебурашка і крокодил Гена пихнути шмалі. На купили собі коробок, але Гена каже:
— Чебурашка, давай не будемо зразу смалити — я спочатку піду помиюся.
Пішов. Чебурашка сидить-сидить, чекає-чекає, набридло йому чекати. Думає я зараз собі маленький косячок заб'ю, пихну. На пихнув, сидить, якраз вставило, тут Гена з ванної кричить:
— Чебурашка, принеси мені рушника, бо я забув.
Чебурашка, думає: "І-х-х.. Шо? Хто? А! Що він хоче? Рушник. А я ж прийду, він зразу все вичислить,.. так треба швидко,.. ні, спочатку причешусь, так рушник - швидко дати і назад. Значить так, заходимо, даємо і назад..." Заходить, дає:
— Чебурашка, ти навіщо мені розчіску приніс?
— А-а-А! — Крокодил!

Одкровення​

Вирішили Чебурашка і крокодил Гена пихнути шмалі. На купили собі коробок, але Гена каже:
— Чебурашка, давай не будемо зразу смалити — я спочатку піду помиюся.
Пішов. Чебурашка сидить-сидить, чекає-чекає, набридло йому чекати. Думає я зараз собі маленький косячок заб'ю, пихну. На пихнув, сидить, якраз вставило, тут Гена з ванної кричить:
— Чебурашка, принеси мені рушника, бо я забув.
Чебурашка, думає: "І-х-х.. Шо? Хто? А! Що він хоче? Рушник. А я ж прийду, він зразу все вичислить,.. так треба швидко,.. ні, спочатку причешусь, так рушник - швидко дати і назад. Значить так, заходимо, даємо і назад..." Заходить, дає:
— Чебурашка, ти навіщо мені розчіску приніс?
— А-а-А! — Крокодил!
норм

fallen angel♱

Балів: 5
    Одкровення Вирішили Чебурашка і крокодил Гена пихнути шмалі. На купили собі коробок, але Гена каже: — Чебурашка, давай не будемо зразу смалити — я спочатку піду помиюся. Пішов. Чебурашка сидить-сидить, чекає-чекає, набридло йому чекати. Думає я зараз собі маленький косячок заб'ю, пихну. На пихнув, сидить, якраз вставило, тут Гена з ванної кричить:

З життя конів​

Жив був собі кінь. Звали його Довгі яйця. Тож пасеться він, нікого не чіпає... як повз нього пробігає їжачок і питає коня:
— Коню, а ти чого то тут стоїш — там така кобилка! — Велика піхва зветься...
— Де!?
На пояснив їжак, як до тієї кобили дістатись, і кінь пострибав... Несеться крізь ліс, через чагарники, хащі, через трісця, обриває десь собі свою гордість, але ніц не помічає - летить, врешті прибігає:
Кобила (спогорда): — Я кобила Велика піхва! А ти ж хто?
(гордо) — А я Кінь!.. (і тут він заглядає собі попід ноги, й, уже ніяково) просто кінь.

Перевірка зв'язку​

— Чебурашка, ти мене чуєш?
— Ген, на ти на мене поглянь, — чую звичайно

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу