Конечно братух и никого нет без грехаМне кажется что каждый в чем то прав, не бывает чтобы кто то был прав на 100 процентов.
Звичайно не можу, тай не хочу. Не треба було мене чіпати просто, ось і все. А вимагати виконання правил ресурсу може будь який користувач. Наскільки я пам'ятаю то в правилах немає винятків ані для продавців, ветеранів, пенсіонерів, військових, інвалідів та будь яких інших верств населення. А отже правила одні для всіх. Я ж уже казав, якщо хтось не тягне соціум, то ізолюють ЙОГО, а не увесь соціум буде підлаштовуватися під людину яка несе негатив.Це суб'єктивна річ, ти не зможеш усіх поставити в ряд і вимагати від кожного однакової поведінки.
Я не толерую порушення правил, але будь хто, з користувачів має усвідомлювати, що він особисто бере відповідальність за те, що взаємодіє з ним. А скаржитись на подібних людей - в мене особисто викликає здивування.Звичайно не можу, тай не хочу. Не треба було мене чіпати просто, ось і все. А вимагати виконання правил ресурсу може будь який користувач. Наскільки я пам'ятаю то в правилах немає винятків ані для продавців, ветеранів, пенсіонерів, військових, інвалідів та будь яких інших верств населення. А отже правила одні для всіх. Я ж уже казав, якщо хтось не тягне соціум, то ізолюють ЙОГО, а не увесь соціум буде підлаштовуватися під людину яка несе негатив.
Особисто моя думка, що це доволі дивно в інтернеті(і не у самій чистій його частині), хтось ще має переживати за ментальне/психічне здоров'я співрозмовника.Я не толерую порушення правил, але будь хто, з користувачів має усвідомлювати, що він особисто бере відповідальність за те, що взаємодіє з ним. А скаржитись на подібних людей - в мене особисто викликає здивування.
І причина для написання скарги це була його взаємодія зі мною, а не навпаки. Він сам мені відповів, публічно звинувативши мене у пиздежі. Якщо користуешься усіма бонусами форума, такими як проби, то і відплвідай по правилам як усі. Усе просто. Або лежи тихенько та лікуйся, без зайвого стресу та "нападок" від людей які не згодні цілувати "інваліда" у дупу, уж пробачте за такі аналогіївін особисто бере відповідальність за те, що взаємодіє з ним.
Це тобі допоможе в подальшому не створювати скарг. А до речі, ти сам сказавОсобисто моя думка, що це доволі дивно в інтернеті(і не у самій чистій його частині), хтось ще має переживати за ментальне/психічне здоров'я співрозмовника.
Але толерантність - це трохи по іншому. Це коли ти ставишся як до здорового, але можеш змінити вектор уваги, коли бачиш недоліки .толлерантно ставлюся, як до здорового
Бля, серйозно ?скарги це була його взаємодія зі мною, а не навпаки. Він сам мені відповів, публічно звинувативши мене у пиздежі
Вікіпедія друже. А те що ти кажеш, як на мене знаходиться десь між "снисхождением" і "потворством". Тому що згладжуючи кути і змінюючи вектор, по суті ти створюеш йому картинку що така поведінка це окАле толерантність - це трохи по іншому. Це коли ти ставишся як до здорового, але можеш змінити вектор уваги, коли бачиш недоліки .
Ладно з цим згоден, напиздів троха. Але ж бляха ти міг послати його нахуй і більше не взаємодіяти?Вікіпедія друже. А те що ти кажеш, як на мене знаходиться десь між "снисхождением" і "потворством". Тому що згладжуючи кути і змінюючи вектор, по суті ти створюеш йому картинку що така поведінка це ок
Переглянути вкладення 8846
Окей сподіваюся на форумі буде менше людей його хуєсосити тепер. Nukleon вертайся в секту, вибачся перед Inkognito18 і питання сподіваюся буде закритим. Ну це вже як вирішить позивач. Давай, више носКонсилиум по Нуклеону оглашаю оконченным)
Ты прям ультанулОкей сподіваюся на форумі буде менше людей його хуєсосити тепер. Nukleon вертайся в секту, вибачся перед Inkognito18 і питання сподіваюся буде закритим. Ну це вже як вирішить позивач. Давай, више нос
Хахаа жестяк ото видавТы прям ультанул
Опять пиздишь..Я не вернулся
Он сам хочет чтоб его троллиNukleon
И да тебя все равно будут пытаться тролить, та же лсд. Тупо не ведись и игнорь их.
А может они уже постоянные и ты просто к ним привык, вот и кажется, что их нет..?А раз галлюцинаций нет, ни слуховых ни зрительных значит ты пиздишь получается.
Нет это ты пиздишь что у меня голосаОпять пиздишь..
Как это я..? Разве не ты говорил, что у тебя хор в голове..? Ну вот смотри опять ты врешь всем..Нет это ты пиздишь что у меня голоса
У меня нормальный ай кью. Чуть ниже нормы.Я общался с Нуклеоном в тг. Еще одна проблема в том что у него действительно как будто низкий айкью, он сам говорил про 84. Он далеко не все понимает, через раз короче понимает как будто.
Это ты говорил как разКак это я..? Разве не ты говорил, что у тебя хор в голове..? Ну вот смотри опять ты врешь всем..
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.