Existence#1 Посвященный Реєстрація 07.04.24 Повідомлення 2 821 Репутація 2 175 Вподобайки 2 380 Бали 1 574 Сьогодні в 18:25 #61 Borborigmo сказав(ла): Так, це він, думав купити ше в них Аяуаску, все життя мріяв спробувати, але дорого, сука, нема поки грошів( Натисніть, щоб розгорнути... Мескалін я теж пробував, на смак як миючий засіб фері ніби)
Borborigmo сказав(ла): Так, це він, думав купити ше в них Аяуаску, все життя мріяв спробувати, але дорого, сука, нема поки грошів( Натисніть, щоб розгорнути... Мескалін я теж пробував, на смак як миючий засіб фері ніби)
Borborigmo Конфуций Реєстрація 31.03.24 Повідомлення 3 130 Репутація 4 656 Вподобайки 6 034 Бали 2 440 Сьогодні в 18:27 #62 Existence#1 сказав(ла): Мескалін я теж пробував, на смак як миючий засіб фері ніби) Натисніть, щоб розгорнути... я розчинив в енергетосі, смаку майже не відчув, але, напевно, від цього розчину і взбісилася травна система
Existence#1 сказав(ла): Мескалін я теж пробував, на смак як миючий засіб фері ніби) Натисніть, щоб розгорнути... я розчинив в енергетосі, смаку майже не відчув, але, напевно, від цього розчину і взбісилася травна система