Тріп-репорт на МЕСКАЛІН від невідомого Секті магазину

Что за хуйню ты рыгаешь, Сибирь и мескалин это 2 разных вещества.
сибирь ето синтестический мескалин)
Повідомлення об'єднано автоматично:

у их очень похожие формули но разние вещества

сибирь ето синтестический мескалин)

у их очень похожие формули но разние вещества
Так если это разные вещества значит и действие рознится, значит и назвать одно вещество другим нельзя. Сходи умойся,проспись, выучи матчасть и потом поговорим
И никто не называет синтетический мескалин сибирью

Так если это разные вещества значит и действие рознится, значит и назвать одно вещество другим нельзя. Сходи умойся,проспись, выучи матчасть и потом поговорим
так сибирь создавалась как синт мескалин синт мескалина не существует ето сибирь....

так сибирь создавалась как синт мескалин синт мескалина не существует ето сибирь....
синтетичні мескаліни - це речовини ТМА, ТМА-2, ТМА-3, ТМА-4, ТМА-5, ТМА-6. Я пробував лише ТМА. Сибір - це зовсім інша речовина, хоча структури трошки подібні

Screenshot 2025-01-29 at 07.40.13.pngScreenshot 2025-01-29 at 07.40.35.png

Не зовсім розумію що ти знайшла схожого у формулах

Интересненько было почитать про мескалін

синтетичні мескаліни - це речовини ТМА, ТМА-2, ТМА-3, ТМА-4, ТМА-5, ТМА-6. Я пробував лише ТМА. Сибір - це зовсім інша речовина, хоча структури трошки подібні

Переглянути вкладення 71818Переглянути вкладення 71819

Не зовсім розумію що ти знайшла схожого у формулах
Ого сорян ошиюся

до речі, дякую
я прочитав на виході, на швидко, але не було тоді часу відреагувати, у висновку просто шось собі прийняв та й пішов
сумно, так
але маю підозри, що ще є побічні умови для доброго тріпу, або ж це не до кінця чиста речовина - це все пальцем в небо, а ще з того часу, я завязав з психоделіками на певний час)

до речі, дякую
я прочитав на виході, на швидко, але не було тоді часу відреагувати, у висновку просто шось собі прийняв та й пішов
сумно, так
але маю підозри, що ще є побічні умови для доброго тріпу, або ж це не до кінця чиста речовина - це все пальцем в небо, а ще з того часу, я завязав з психоделіками на певний час)
Спробую ще раз

Назад
Зверху Знизу