Їбав твою глотку, тварюкаТа это я его ебу всю дорогу во все щели, у него претензия в чем ахах
Админ эту тварь даже банил перманентно, но новый форум воскресил эту гниль...
Хватит.в том что это уебанище дырявое, даже не собака бешеная, а тупо паразит ебучий )
ХватитЇбав твою глотку, тварюка
Хайпи мене далі)
А по сабжу, пригадую ти скиглив шо сєкта то начебто мусорлаб. Навіть року не минуло, ти тепер тут до Адміна мостишся)
Переобувся, як і сто разів до того, але ж як кудахчеш
Переглянути вкладення 9927
Ти ж не скажеш що то твоя дівка писала, додя)
Ровным счетом ничего не поменялось, он продолжает те же мышиные провокации, ща я тему-опросник запилю и он снова будет безоговорочный победитель по негативу.., поэтому надо как-то попрощаться с этой непонятно кому нужно попыткой уровнилова а-ля каждой сестре по серьгам и быть последовательными и ровными!Хватит.
Хватит
Давайте договоримся - Darkseid @хісока Морроу за каждое взаимное оскорбление будет запрет писать сообщения или отдых от форума. Это не прикольно нихера то что вы друг друга хуями кроете.
Дякую за пропозицію.Хватит.
Хватит
Давайте договоримся - Darkseid @хісока Морроу за каждое взаимное оскорбление будет запрет писать сообщения или отдых от форума. Это не прикольно нихера то что вы друг друга хуями кроете.
а за что у вас конфликт ?Дякую за пропозицію.
Цілковито підтримаю її.
Дуже сподіваюся що дарксайд перестане робити те що він робить.
Якщо не вдаватись в подробиці, це триває ще з 21- го року.а за что у вас конфликт ?
понял ну наверное дарксайд правый если за него админ вступаетЯкщо не вдаватись в подробиці, це триває ще з 21- го року.
Щодо моєї особистості оцінки конфлікту - вважаю її тут недоречною, як і оцінку дарксайда. Бо вочевидь я скажу що правий я, а він навпаки
Я розумію чому може виникнути таке враження. Повірте мені, якби все було так просто, тоді мабуть він би міг довести свою правоту. Але все що я бачу, лише образи яким нема кінця і краю.понял ну наверное дарксайд правый если за него админ вступает
решили бы конфликт в ресторане как деловые люди а что вы как эти... ну сам понимаешьЯ розумію чому може виникнути таке враження. Повірте мені, якби все було так просто, тоді мабуть він би міг довести свою правоту. Але все що я бачу, лише образи яким нема кінця і краю.
Кожен раз коли я пробую шось пояснити чи виправдати, починається бог знає що.
Мені вже давно не цікаво читати те що я постійно бачу і я не бачу сенсу знов починати це робити.
Тим не менш, моя байдужість грає проти мене. Я останнім часом багато бачу згадувань мене раз чи може навіть двічі в одному повідомленні без будь-якої на то причини від дарксайду або дексперади.
Я це бачу так, хуй шо поробиш. Ві лів ін сосаеті. Але я дуже вдячний шо на це звернули увагу і можу врешті зупинити це постійне бурління самі знаєте чого
Нажаль цей варіант відпав ще бог зна колирешили бы конфликт в ресторане как деловые люди а что вы как эти... ну сам понимаешь
понял,ну будь умным мальчиком, не введись на провокацииНажаль цей варіант відпав ще бог зна коли
Дуже сподіваюся що все буде добрепонял,ну будь умным мальчиком, не введись на провокации
поживем - увидимДуже сподіваюся що все буде добре
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.