Трип-репорт на 2C-B гидрохлорид от PsychoMaN, "Вперед в прошлое вспоминая будущее" (2021 год)

Вауу
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ухкуху

Броу охуенный репортаж!

Вах, годный Трип! Очень здорово)

Та это я его ебу всю дорогу во все щели, у него претензия в чем ахах

Админ эту тварь даже банил перманентно, но новый форум воскресил эту гниль...
Їбав твою глотку, тварюка
Хайпи мене далі)

А по сабжу, пригадую ти скиглив шо сєкта то начебто мусорлаб. Навіть року не минуло, ти тепер тут до Адміна мостишся)

Переобувся, як і сто разів до того, але ж як кудахчеш
IMG_20231025_223550.jpg
Ти ж не скажеш що то твоя дівка писала, додя)

в том что это уебанище дырявое, даже не собака бешеная, а тупо паразит ебучий )
Хватит.
Їбав твою глотку, тварюка
Хайпи мене далі)

А по сабжу, пригадую ти скиглив шо сєкта то начебто мусорлаб. Навіть року не минуло, ти тепер тут до Адміна мостишся)

Переобувся, як і сто разів до того, але ж як кудахчеш
Переглянути вкладення 9927
Ти ж не скажеш що то твоя дівка писала, додя)
Хватит

Давайте договоримся - Darkseid @хісока Морроу за каждое взаимное оскорбление будет запрет писать сообщения или отдых от форума. Это не прикольно нихера то что вы друг друга хуями кроете.

Хватит.

Хватит

Давайте договоримся - Darkseid @хісока Морроу за каждое взаимное оскорбление будет запрет писать сообщения или отдых от форума. Это не прикольно нихера то что вы друг друга хуями кроете.
Ровным счетом ничего не поменялось, он продолжает те же мышиные провокации, ща я тему-опросник запилю и он снова будет безоговорочный победитель по негативу.., поэтому надо как-то попрощаться с этой непонятно кому нужно попыткой уровнилова а-ля каждой сестре по серьгам и быть последовательными и ровными! ;)

Так как год еще нихуя не прошел!!!

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

перманент.png

P.S. И может пусть Admin сам ответит этой мразине, это я к нему мощюсь, или ко мне чаще обращение идет по конструктивным моментам?!

Не ну это сука внатуре гангрена с метастазами! )

Останнє редагування:
жоско вы с ним

Хватит.

Хватит

Дякую за пропозицію.
Цілковито підтримаю її.
Дуже сподіваюся що дарксайд перестане робити те що він робить.

а за что у вас конфликт ?
Якщо не вдаватись в подробиці, це триває ще з 21- го року.
Щодо моєї особистості оцінки конфлікту - вважаю її тут недоречною, як і оцінку дарксайда. Бо вочевидь я скажу що правий я, а він навпаки

Якщо не вдаватись в подробиці, це триває ще з 21- го року.
Щодо моєї особистості оцінки конфлікту - вважаю її тут недоречною, як і оцінку дарксайда. Бо вочевидь я скажу що правий я, а він навпаки
понял ну наверное дарксайд правый если за него админ вступает

понял ну наверное дарксайд правый если за него админ вступает
Я розумію чому може виникнути таке враження. Повірте мені, якби все було так просто, тоді мабуть він би міг довести свою правоту. Але все що я бачу, лише образи яким нема кінця і краю.
Кожен раз коли я пробую шось пояснити чи виправдати, починається бог знає що.
Мені вже давно не цікаво читати те що я постійно бачу і я не бачу сенсу знов починати це робити.
Тим не менш, моя байдужість грає проти мене. Я останнім часом багато бачу згадувань мене раз чи може навіть двічі в одному повідомленні без будь-якої на то причини від дарксайду або дексперади.

Я це бачу так, хуй шо поробиш. Ві лів ін сосаеті. Але я дуже вдячний шо на це звернули увагу і можу врешті зупинити це постійне бурління самі знаєте чого

Я розумію чому може виникнути таке враження. Повірте мені, якби все було так просто, тоді мабуть він би міг довести свою правоту. Але все що я бачу, лише образи яким нема кінця і краю.
Кожен раз коли я пробую шось пояснити чи виправдати, починається бог знає що.
Мені вже давно не цікаво читати те що я постійно бачу і я не бачу сенсу знов починати це робити.
Тим не менш, моя байдужість грає проти мене. Я останнім часом багато бачу згадувань мене раз чи може навіть двічі в одному повідомленні без будь-якої на то причини від дарксайду або дексперади.

Я це бачу так, хуй шо поробиш. Ві лів ін сосаеті. Але я дуже вдячний шо на це звернули увагу і можу врешті зупинити це постійне бурління самі знаєте чого
решили бы конфликт в ресторане как деловые люди а что вы как эти... ну сам понимаешь

Интересно к прочтению

Очень давно тусишку привозили по выходным и я принимал от нехуй делать...
Помню, что как-то пребывая в постели сам смог настроиться на оргазм и стрельнуть нихуево без рук лишь, силой мысли...

Классно, что вы вместе кайфуете. В союзе с близкими пережить легче проблемы с зависимостями

сорян, я случайно 0 поставив в реп

Назад
Зверху Знизу