• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

Тріп репорт амфетаміну від FORBES_STORE

immortal.soul

Сектант
Повідомлення
80
Репутація
267
Вподобайки
126
Бали
294
Магазин: FORBES_STORE★МЕТ★МЕФ★АМФ★ШШ★СК★XTC★WAX★ВЕЙП★

Отримано пробу відправкою НП :
1г амфетаміну

Характеристики
:
185 см
95 кг
28 років

Стелс: 6/10 (дуже не надійний, відкрив посилку і одразу пакет з товаром, вдосконалення маскування в стелсі товару бажає кращого)

Звʼязок з магазином та оператором: 10/10 (швидкі відповіді,приємне враження від спілкування, домовились за пробу і відправили день в день)

Вигляд товару: камінці різної величини, легкий перламутровий відтінок до роздроблення, перебитий одразу перетворюється в білосніжний порох.

Вживання інших речовин за останні 48 годин: кокос 2г, слабоалкогольні напої.

Амф мав запах ацетону, що є нормальним явищем. Вологість мінімальна але не пересушений. При розтиранні пластиковою карткою по склу речовина легко дробиться й готова до інтраназального використання. Після розтирання не залишається слідів що доказує хорошу якість продукту.

Інтронозально зробив першу трасу вагою приблизно 80-100мг. Сильно різко запекло і довелось трошки спустити сльозу, проходить через 1-2 хв некомфортне відчуття і починаю очікувати ефект.

Приблизно 10-15 хв і я зрозумів що маю справу з якісним товаром та надприємним приходом, амф востаннє юзав 2-3 місяці тому. Регулярно вживаю тільки кокос та іноді шш.

Бажання згадати ефект амфу було на думці декілька днів і дякуючи шопу за пробу я відчув той самий якісний продукт без зайвих негативних емоцій та відчуттів.

Вагу проби розтягнув 24 години після чого 2-3 години займався хоботами для закінчення дії амфу поїв та ліг відпочивати. Заснув через години 3-4 після останнього треку. Рекомендую цей продукт усім любителям робочого продукту з високою якістю приготування! Пост ефектів крім проблем зі сном не помітив, психологічно не плавило і я був здивований, фізичних ломок в тілі і тому подібне також на диво мене не потурбувало.
Прокинувся втомлений, бажання спати не покидало але робочий день мені завадив.

Фото отриманої проби:IMG_3325.jpeg

Норм реп Але якось швидко ти заснув

А шо кокс не зашел?)

У ваас ахуенние табли но вот амф которий бил летом хай бог милує
Не помню, чтобы на АМФ были вообще хоть когда то жалобы. Но в любом случае, все партии разные, и те, что были год назад - давно закончились

Не помню, чтобы на АМФ были вообще хоть когда то жалобы. Но в любом случае, все партии разные, и те, что были год назад - давно закончились
Ну ладно удаляю комень переконали)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Дійте прібу чегото крімі сількі піпіві

Желательно мета

Кто тебе сказал что это нормально?

Сразу видно, что аиф от PsychoMaN ты не пробовал.
Я не по амфу, настальгія
А шо кокс не зашел?)
Зайшов і заходить далі)

Норм реп Але якось швидко ти заснув
не сказав би, я можу заснути після речовин на протязі години
Бро залежить наскільки я зайобаний фізично і морально)

Не плохой репорт ☺️

Назад
Зверху Знизу