SiriusWhite
Гуру
Меф лучше намного альфы для меня
А правда что зелёная альфа самая лютая?
Останнє редагування:
Меф лучше намного альфы для меня
Скорее всего наеб, "синий" мет как в сериале "Во все тяжкие" не лучше обыкновенного, думаю с альфой аналогичноА правда что зелёная альфа сама лютая?
А що це ти зацікавився ? То наче просто ж окрашувач добавляють та й всеА правда что зелёная альфа сама лютая?
А я думал зелёная альфа для людей как криптонит для суперменаСкорее всего наеб, "синий" мет как в сериале "Во все тяжкие" не лучше обыкновенного, думаю с альфой аналогично
Пробувати не планую)А що це ти зацікавився ? То наче просто ж окрашувач добавляють та й все
Ну так, не та речовина, щоб пробуватиПробувати не планую)
Знаю, просто діалог підтримую)
Наступним що спробую мабуть буде MiptНу так, не та речовина, щоб пробувати
Я ще такого не чувНаступним що спробую мабуть буде Mipt
Я ще такого не чув
С удовольствием прочитал ещё раз!Трип-репорт на MiPT от PsychoMaN, "Наркинчик" (2021 г. )
-------------------------------------- Продавец: PsychoMaN Действующие лица: я - М/30+/182/82, жена - Ж/30+/175/61 Вещество: MiPT, основание Дозировка: по 50 мг. каждый, перорально, растворив в Coca-Cola Толерантность: отсутствует Кросстолерантность: 2C-B за 2 недели до Способ получения: почта...labrc.name
ПривСкорее всего наеб, "синий" мет как в сериале "Во все тяжкие" не лучше обыкновенного, думаю с альфой аналогично
тільки якшо на тусовці, і тільки під калонкою )Хзпоймищо
А вот кэндифлип топчик кайф )
На райве раствориться) мечтал попатьтільки якшо на тусовці, і тільки під калонкою )
та нє, які фестивалі, нашо тобі та попса.На райве раствориться) мечтал попатьтумороуленд
Не под метом как в видосе тип .
та нє, які фестивалі, нашо тобі та попса.
нас (ну принаймі в столиці) вроді і здеся неплохо годують)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.