• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Tip Top shop, или «скажи спасибо что вообще хоть что то дал»

hypersative

Сектант
Повідомлення
16
Репутація
30
Вподобайки
23
Бали
108
Приветствую всех пользователей, интересно ваше мнение по поводу Tip Top shop.
Мною было сделано 2 покупки в этом шопе, но увы, не одна из покупок не была найдена, на каждый клад был снят видеоподход, как того требуют правила, но оператор по какой то причине не захотел выдавать пз, качество кладов на мое мнение оставляет желать лучшего.

Вкладення

• IMG_9106.png
    IMG_9106.png
    1.7 MБ · Перегляди: 71
  • IMG_9107.png
    IMG_9107.png
    4.1 MБ · Перегляди: 77
  • IMG_9108.png
    IMG_9108.png
    10.3 MБ · Перегляди: 75
  • IMG_9109.png
    IMG_9109.png
    6 MБ · Перегляди: 70
  • IMG_9110.png
    IMG_9110.png
    8.1 MБ · Перегляди: 68
  • IMG_9111.png
    IMG_9111.png
    1.5 MБ · Перегляди: 68
  • IMG_9112.png
    IMG_9112.png
    3.8 MБ · Перегляди: 69
  • IMG_9113.png
    IMG_9113.png
    5 MБ · Перегляди: 65
  • IMG_9114.png
    IMG_9114.png
    5 MБ · Перегляди: 57
  • IMG_9115.png
    IMG_9115.png
    5.2 MБ · Перегляди: 59
  • IMG_9116.png
    IMG_9116.png
    3.4 MБ · Перегляди: 68
А шо це в тебе за труба?

У меня такая же история, купил клад - ненаход , перезаклад дает от того же курьера - ненаход.

Там курьеры попросту не кладут Стафф, а успешно кушают его сами, тип топ вешает все на клиентов и еще и платит за работу этим «недокурьерам», вот и вся история.

Вкладення

• IMG_5010.png
    IMG_5010.png
    6.1 MБ · Перегляди: 36
  • IMG_5009.png
    IMG_5009.png
    8.5 MБ · Перегляди: 36
У меня такая же история, купил клад - ненаход , перезаклад дает от того же курьера - ненаход.

Там курьеры попросту не кладут Стафф, а успешно кушают его сами, тип топ вешает все на клиентов и еще и платит за работу этим «недокурьерам», вот и вся история.
Полностью согласен с твоим мнением, утверждать не могу, но именно у этого шопа частая история когда кладом «даже и не пахнет», то есть, ощущение что его даже не ложил кура

На твоих скринах оператор дал пз
Где он не захотел ?)

бля, чуваки... в мене вже око сіпається щоразу як читаю подібні "експертні" думки щодо ненаходів. тим паче якщо це серія ненаходів стафу з однієї розкладки. і вишенькою на цьому не дуже кмітливому торті височіє класичне припущення про те що власник шопу перебуває у змові з підлими зажерливими кур'єрами проти бідолшних клієнтів. точно вам кажу - роблять порожні клади (тобто не роблять), отримують за це оплату, а потім ввечері увесь колектив збирається у барі, де вони бухають і ржуть з лохів-клієнтів.

по-перше. ви мабуть не бачили як працюють команди шкуроходів.
по-друге. уявіть собі - трапляються кур'єри недобросовістні, трапляються кур'єри які працюють на від'їбись, бувають просто долбойоби серед кур'єрів. але ж блять нахуя ти одразу котиш бочку на весь серві, замість того щоб конструктивне щось зробити. наприклад повідомити про неякісний клад у супершкурному місці. або надати детальний фідбек у відгуку на сайті. або якщо вже ти хочеш попередити інших людей від купівлі ненахода, то почни свою сумну історію з назви міста, району, позиції, фасовки яку ти не знайшов. бо якщо наприклад в мене на дорогожичах шкуромафія процвітає, і розкладку зробили на магнітах у дворіках, то це ж не значить на печерську ситуація аналогічна, і також це не значить що через тиждень на тих же дорогожичах буде так само.

отож, закликаю бути більш поміркованими у звинуваченнях. бо так ви тільки пиздьож порожній розводите, і нічим нікому не допомагаєте.

Ех, буває. Знакомо

бля, чуваки... в мене вже око сіпається щоразу як читаю подібні "експертні" думки щодо ненаходів. тим паче якщо це серія ненаходів стафу з однієї розкладки. і вишенькою на цьому не дуже кмітливому торті височіє класичне припущення про те що власник шопу перебуває у змові з підлими зажерливими кур'єрами проти бідолшних клієнтів. точно вам кажу - роблять порожні клади (тобто не роблять), отримують за це оплату, а потім ввечері увесь колектив збирається у барі, де вони бухають і ржуть з лохів-клієнтів.

по-друге. уявіть собі - трапляються кур'єри недобросовістні, трапляються кур'єри які працюють на від'їбись, бувають просто долбойоби серед кур'єрів. але ж блять нахуя ти одразу котиш бочку на весь серві, замість того щоб конструктивне щось зробити. наприклад повідомити про неякісний клад у супершкурному місці. або надати детальний фідбек у відгуку на сайті. або якщо вже ти хочеш попередити інших людей від купівлі ненахода, то почни свою сумну історію з назви міста, району, позиції, фасовки яку ти не знайшов. бо якщо наприклад в мене на дорогожичах шкуромафія процвітає, і розкладку зробили на магнітах у дворіках, то це ж не значить на печерську ситуація аналогічна, і також це не значить що через тиждень на тих же дорогожичах буде так само.

отож, закликаю бути більш поміркованими у звинуваченнях. бо так ви тільки пиздьож порожній розводите, і нічим нікому не допомагаєте.
Дуже дякую за вашу думку, пане великий експерт.Тільки кого вся ваша історія цікавить , про команди шкуроходів і недобросовісних курьєрів? Це проблеми магазину, я купив товар - і його не було на місці, я заплатив кошти і не отримав того, за що було заплачено. Чому я повинен рахуватися зі всіма цими моментами, і ставитися з поблажливістю?Мене це не цікавить.Думайте і працюйте над тим, щоб клієнт був задоволений ,а не кинутий напризволяще.Ми платимо за це гроші у тому числі.
Про клад було повідомлено а також оповіщено всім клієнтам про місто і район - але моє смс видалилив магазин, щоб другі клієнти не побачили де шо і як.

Судячи з вашого повідомлення, я ще повинен щось для магазину зробити , повідомити їх про клади в шкуроходних районах, повідомити про неякісні клади які зробили курьєри, не катити на них бочку, а ввечері тіп-топу ноги помити..По-перше, на шо це впливає,коли магазин не збирається «ріхтувати» проблеми в своїй роботі, по-друге - це було зроблено, магазину на це плювати, винен - клієнт.
По третє , в наступний раз ,перед тим, як написати вашу експертну думку, полистайте форум і ознайомтесь з ситуаціями детальніше, гарного дня.

Останнє редагування:

Привіт сусід.

Почтой берите

Dylan , перекинь плз в решенные так как пз был выдан
Повідомлення об'єднано автоматично:

С этим пиздаболом заказным тоже самое )

Приветствую всех пользователей, интересно ваше мнение по поводу Tip Top shop.
Мною было сделано 2 покупки в этом шопе, но увы, не одна из покупок не была найдена, на каждый клад был снят видеоподход, как того требуют правила, но оператор по какой то причине не захотел выдавать пз, качество кладов на мое мнение оставляет желать лучшего.
Бывают в жизни огорчения, но бери в 3-йраз и всё будет хорошо инфа 100%.

Назад
Зверху Знизу