hypersative
Сектант
2 покупки, 1 пз , нормально?На твоих скринах оператор дал пз
Где он не захотел ?)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я заплатил за 2г, по сути, проеб шопа, а опер дает мне 1 и с понтом еще надо поблагодарить2 покупки, 1 пз , нормально?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ты видно не так давно просто знаком с этим шопом. Я тебе расскажу, хочешь верь, хочешь нет. Был кура в Киеве, который вообще не ложил клады, а делал пустые фото, из 5 покупок ни одного находа, на что опер нихуя не мог сделать, именно этот дырявый шоп, может и не в сговоре, но явно халатно относится к выполненной работе кур и ложил он хуй на тех, кто у него беретбля, чуваки... в мене вже око сіпається щоразу як читаю подібні "експертні" думки щодо ненаходів. тим паче якщо це серія ненаходів стафу з однієї розкладки. і вишенькою на цьому не дуже кмітливому торті височіє класичне припущення про те що власник шопу перебуває у змові з підлими зажерливими кур'єрами проти бідолшних клієнтів. точно вам кажу - роблять порожні клади (тобто не роблять), отримують за це оплату, а потім ввечері увесь колектив збирається у барі, де вони бухають і ржуть з лохів-клієнтів.
по-перше. ви мабуть не бачили як працюють команди шкуроходів.
по-друге. уявіть собі - трапляються кур'єри недобросовістні, трапляються кур'єри які працюють на від'їбись, бувають просто долбойоби серед кур'єрів. але ж блять нахуя ти одразу котиш бочку на весь серві, замість того щоб конструктивне щось зробити. наприклад повідомити про неякісний клад у супершкурному місці. або надати детальний фідбек у відгуку на сайті. або якщо вже ти хочеш попередити інших людей від купівлі ненахода, то почни свою сумну історію з назви міста, району, позиції, фасовки яку ти не знайшов. бо якщо наприклад в мене на дорогожичах шкуромафія процвітає, і розкладку зробили на магнітах у дворіках, то це ж не значить на печерську ситуація аналогічна, і також це не значить що через тиждень на тих же дорогожичах буде так само.
отож, закликаю бути більш поміркованими у звинуваченнях. бо так ви тільки пиздьож порожній розводите, і нічим нікому не допомагаєте.