Сертификат LIKI24 [1000грн] - 550грн!

Ну, відверто кажучи як ти останнім часом бігав за нуклеоном, а тепер тут.
Ну типу правила правилами, це правда. Але ж ти наче тестер а не модер
команда секты, хули

p.s.хотела отправить ещё 40мин назад это сообщение

І до чого тут мій статус?
Робити зауваження за порушення правил може навіть людина зі статусом Сектант. А в мене до купи щей пдашка Команда Секти є. Тому цілком логічно що мені це точно не заборонено.
Те що я не модератор означає лише те, що я не можу сам покарати, а лише натичнути кнопку скарги.
В сенсі бігав за нуклеоном? Він порушував правила, тому оиримував закономірні зауваження та цілі 2 скарги згідно правил форуму в арбітражі.
Ну може у мене таке враження склалося і все вірно, навіть сектант може запитати якщо правила порушують.
Але просто конкретно від тебе, як на мене багато такої активності. Це не добре, не погано. Просто якось аномально багато

Але просто конкретно від тебе, як на мене багато такої активності. Це не добре, не погано. Просто якось аномально багато
Зввсно що багато, бо чогось ніхто інший не робить цього. Всім аби набити собі смс, або ще щось. Зайшли в тему з явними порушеннями правил і наче нічого не сталося спілкуватися починають, просити проби і тд.
Бо як сходу сказати продавцю що проби малі, і що він забов'язаний давати проби всього асортименту а не тільки того що він хоче-то думають що не дадуть пробу. І тд.
Та і я не здивуюся якщо в тупу не вчать правила при реєстрації, і думають що усякі висери та піздабольство нуклеона, порушення правил перевірки продавців, ухилення від гаранта то є норма, то є заєбісь.
Повідомлення об'єднано автоматично:

навіть сектант може запитати якщо правила порушують.
Я навіть більше скажу, не запитати, а ткнути носом у те лайно яке користувач висрав всупереч правилам форуму. І сказати жери лайно дурнику

Ну, відверто кажучи як ти останнім часом бігав за нуклеоном, а тепер тут.
Ну типу правила правилами, це правда. Але ж ти наче тестер а не модер
Типа да. Но огромное спасибо Inkognito18 , который реально помогает лично мне и в целом модерации на ресурсе. И он делает это на полном энтузиазме, абсолютно непредвзято и соблюдает нейтралитет. Могу это с уверенностью утверждать, так как взаимодействою с ним лично регулярно. Поэтому повторюсь, могу выразить ему только благодарность за помощь в модерации ресурса потому как времена для Лабы сейчас непростые и любая помощь - на вес золота. Такого объема помощи в принципе ни от кого не получаем.

Зввсно що багато, бо чогось ніхто інший не робить цього. Всім аби набити собі смс, або ще щось. Зайшли в тему з явними порушеннями правил і наче нічого не сталося спілкуватися починають, просити проби і тд.
Бо як сходу сказати продавцю що проби малі, і що він забов'язаний давати проби всього асортименту а не тільки того що він хоче-то думають що не дадуть пробу. І тд.
Та і я не здивуюся якщо в тупу не вчать правила при реєстрації, і думають що усякі висери та піздабольство нуклеона, порушення правил перевірки продавців, ухилення від гаранта то є норма, то є заєбісь.

Я навіть більше скажу, не запитати, а ткнути носом у те лайно яке користувач висрав всупереч правилам форуму. І сказати жери лайно дурнику
Хех, сказав би що ти типу красава, за правду і все таке. Але правда на форумі така посередня. Тому я хз до чого тут такі правди і такі принципові позиції.

Хех, сказав би що ти типу красава, за правду і все таке. Але правда на форумі така посередня. Тому я хз до чого тут такі правди і такі принципові позиції.
Часто, правда и в жизни и на форуме у каждого своя. Я могу согласиться, сказать извини и ты будешь думать, что прав, но в душе я буду уверен, что прав я ) Главное - это справедливость ) Стараться ее достичь по крайней мере

Справедливости нет, Нибмл это фейк Дилана 🤑

Часто, правда и в жизни и на форуме у каждого своя. Я могу согласиться, сказать извини и ты будешь думать, что прав, но в душе я буду уверен, что прав я ) Главное - это справедливость ) Стараться ее достичь по крайней мере
Ух. А отут повністю погоджуюсь

Кстати, в наличии появился остался ещё один сертификат

Тому я хз до чого тут такі правди і такі принципові позиції.
До того, аби на форумі на якому ми знаходимося не бкло анархії та купи сміття.
Бо як можна буде класти на правила про 1 тему раз в 2 години, або на правила розділу Продаж-то чому не можна класти на правила про кидки, або про образливі висловлювання?
В чому принципова різниця?

Але правда на форумі така посередня.
А в чому посередність правди?
Є правила які ти підписався виконувати під час реєстрації на форумі. Якщо написано що не можна найобувати, то як наєбеш буде бан. Де тут опосередкованість правди?
Коли я щось пишу то часто додаю витяг з правил. Усе чорним по білому прописано, а те що не прописано-то дозволенло.
Усе насправді дуже просто, ти слідуєш правилам, або йдеш на інший форум схожої темптики і пробуєш там диктувати свої. Ось і все.

Кстати, в наличии появился остался ещё один сертификат
А то что твоя тема находится в РАЗОВОЙ продаже, тебя не смущает?

А в чому посередність правди?
Є правила які ти підписався виконувати під час реєстрації на форумі. Якщо написано що не можна найобувати, то як наєбеш буде бан. Де тут опосередкованість правди?
Коли я щось пишу то часто додаю витяг з правил. Усе чорним по білому прописано, а те що не прописано-то дозволенло.
Усе насправді дуже просто, ти слідуєш правилам, або йдеш на інший форум схожої темптики і пробуєш там диктувати свої. Ось і все.

А то что твоя тема находится в РАЗОВОЙ продаже, тебя не смущает?
А то, что я тебя спросить забыла, тебя не смущает? Ткни кнопку жалобы и иди дальше, не обязательно спамить попусту
А, и да..
Спасибо тебе за ап темы, солнышко ясное, но я и сама справлюсь

Останнє редагування:
А то, что я тебя спросить забыла, тебя не смущает? Ткни кнопку жалобы и иди дальше, не обязательно спамить попусту
А, и да..
Спасибо тебе за ап темы, солнышко ясное, но я и сама справлюсь
Без таких как ты разберусь чем мне заняться. Не смеши меня, дите
Я же тебе уже говорил, не указывай взрослым что и как им делать, а слушай и запоминай)
Я уже понял что воспитание на 0, прийдеться исправлять данное недоразумение

Без таких как ты разберусь чем мне заняться. Не смеши меня, дите
Я же тебе уже говорил, не указывай взрослым что и как им делать, а слушай и запоминай)
Я уже понял что воспитание на 0, прийдеться исправлять данное недоразумение
Исправь свои непрошенные советы, древность

Исправь свои непрошенные советы, древность
Как это непрошенные?
Видно же сразу твою необразованость в области правил ресурса, я просто обязан тебя просветлить, ты же спма так и просишься

Как это непрошенные?
Видно же сразу твою необразованость в области правил ресурса, я просто обязан тебя просветлить, ты же спма так и просишься
Я просто обязана сказать, что твоё мнение стоит дешевле катышков из пупка

Назад
Зверху Знизу