shit_paradise
Гуру
команда секты, хулиНу, відверто кажучи як ти останнім часом бігав за нуклеоном, а тепер тут.
Ну типу правила правилами, це правда. Але ж ти наче тестер а не модер
p.s.хотела отправить ещё 40мин назад это сообщение
команда секты, хулиНу, відверто кажучи як ти останнім часом бігав за нуклеоном, а тепер тут.
Ну може у мене таке враження склалося і все вірно, навіть сектант може запитати якщо правила порушують.І до чого тут мій статус?
Робити зауваження за порушення правил може навіть людина зі статусом Сектант. А в мене до купи щей пдашка Команда Секти є. Тому цілком логічно що мені це точно не заборонено.
Те що я не модератор означає лише те, що я не можу сам покарати, а лише натичнути кнопку скарги.
В сенсі бігав за нуклеоном? Він порушував правила, тому оиримував закономірні зауваження та цілі 2 скарги згідно правил форуму в арбітражі.
Зввсно що багато, бо чогось ніхто інший не робить цього. Всім аби набити собі смс, або ще щось. Зайшли в тему з явними порушеннями правил і наче нічого не сталося спілкуватися починають, просити проби і тд.Але просто конкретно від тебе, як на мене багато такої активності. Це не добре, не погано. Просто якось аномально багато
Я навіть більше скажу, не запитати, а ткнути носом у те лайно яке користувач висрав всупереч правилам форуму. І сказати жери лайно дурникунавіть сектант може запитати якщо правила порушують.
Типа да. Но огромное спасибо Inkognito18 , который реально помогает лично мне и в целом модерации на ресурсе. И он делает это на полном энтузиазме, абсолютно непредвзято и соблюдает нейтралитет. Могу это с уверенностью утверждать, так как взаимодействою с ним лично регулярно. Поэтому повторюсь, могу выразить ему только благодарность за помощь в модерации ресурса потому как времена для Лабы сейчас непростые и любая помощь - на вес золота. Такого объема помощи в принципе ни от кого не получаем.Ну, відверто кажучи як ти останнім часом бігав за нуклеоном, а тепер тут.
Хех, сказав би що ти типу красава, за правду і все таке. Але правда на форумі така посередня. Тому я хз до чого тут такі правди і такі принципові позиції.Зввсно що багато, бо чогось ніхто інший не робить цього. Всім аби набити собі смс, або ще щось. Зайшли в тему з явними порушеннями правил і наче нічого не сталося спілкуватися починають, просити проби і тд.
Бо як сходу сказати продавцю що проби малі, і що він забов'язаний давати проби всього асортименту а не тільки того що він хоче-то думають що не дадуть пробу. І тд.
Та і я не здивуюся якщо в тупу не вчать правила при реєстрації, і думають що усякі висери та піздабольство нуклеона, порушення правил перевірки продавців, ухилення від гаранта то є норма, то є заєбісь.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я навіть більше скажу, не запитати, а ткнути носом у те лайно яке користувач висрав всупереч правилам форуму. І сказати жери лайно дурнику
Часто, правда и в жизни и на форуме у каждого своя. Я могу согласиться, сказать извини и ты будешь думать, что прав, но в душе я буду уверен, что прав я ) Главное - это справедливость ) Стараться ее достичь по крайней мереХех, сказав би що ти типу красава, за правду і все таке. Але правда на форумі така посередня. Тому я хз до чого тут такі правди і такі принципові позиції.
Ух. А отут повністю погоджуюсьЧасто, правда и в жизни и на форуме у каждого своя. Я могу согласиться, сказать извини и ты будешь думать, что прав, но в душе я буду уверен, что прав я ) Главное - это справедливость ) Стараться ее достичь по крайней мере
До того, аби на форумі на якому ми знаходимося не бкло анархії та купи сміття.Тому я хз до чого тут такі правди і такі принципові позиції.
А в чому посередність правди?Але правда на форумі така посередня.
А то что твоя тема находится в РАЗОВОЙ продаже, тебя не смущает?Кстати, в наличии появился остался ещё один сертификат
А то, что я тебя спросить забыла, тебя не смущает? Ткни кнопку жалобы и иди дальше, не обязательно спамить попустуА в чому посередність правди?
Є правила які ти підписався виконувати під час реєстрації на форумі. Якщо написано що не можна найобувати, то як наєбеш буде бан. Де тут опосередкованість правди?
Коли я щось пишу то часто додаю витяг з правил. Усе чорним по білому прописано, а те що не прописано-то дозволенло.
Усе насправді дуже просто, ти слідуєш правилам, або йдеш на інший форум схожої темптики і пробуєш там диктувати свої. Ось і все.
Повідомлення об'єднано автоматично:
А то что твоя тема находится в РАЗОВОЙ продаже, тебя не смущает?
Без таких как ты разберусь чем мне заняться. Не смеши меня, дитеА то, что я тебя спросить забыла, тебя не смущает? Ткни кнопку жалобы и иди дальше, не обязательно спамить попусту
А, и да..
Спасибо тебе за ап темы, солнышко ясное, но я и сама справлюсь
Исправь свои непрошенные советы, древностьБез таких как ты разберусь чем мне заняться. Не смеши меня, дите
Я же тебе уже говорил, не указывай взрослым что и как им делать, а слушай и запоминай)
Я уже понял что воспитание на 0, прийдеться исправлять данное недоразумение
Как это непрошенные?Исправь свои непрошенные советы, древность
Я просто обязана сказать, что твоё мнение стоит дешевле катышков из пупкаКак это непрошенные?
Видно же сразу твою необразованость в области правил ресурса, я просто обязан тебя просветлить, ты же спма так и просишься
Мое мнение не продаётся в отличии от некоторых. Потому у него и нет цены)Я просто обязана сказать, что твоё мнение стоит дешевле катышков из пупка
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.