Да ( я тоже хочу попробовать, но кладов в столице нэма)У Вас только отправки?
Есть возможность носить баннерДа ( я тоже хочу попробовать, но кладов в столице нэма)
О класс.давай баннер прицеплю?Е
Есть возможность носить баннер
Всегда пожалуйста друже, приємно мати справу з порядною людиною)Старина Майк пишався б тим, що магазин носить його імʼя
Як завжди після замовлення залишилось лише позитивне враження. Швидкість відповідей, відправки, якість товару - на дуже високому рівні. Дякую друже бажаю процвітання!
+ до кожного замовлення зазвичай йде завжди гарний бонус, за що окремо дякую!
Очень приятно, очень взаимно друг и спасибо за добрые словаТайсон , хочу сказати величезне дякую за твій гідрапон – це реально найсильніший, що я дув за останній рік! Ти завжди тримаєш планку на найвищому рівні, і я як твій постійний клієнт, ціную це до безмежності. Хто б там що не казав, твої конкуренти можуть писати що завгодно, але якість говорить сама за себе.
Ще раз дякую, бро, і до нових замовлень!
Переглянути вкладення 50054
Да верноУ Вас только отправки?
хочу поставитьПриветствую всех!
Есть возможност поносить баннер для пользователей с реп и статусом не ниже (Посвящённый)
Количество мест = 5
(позже места буду добавятс
Напишите в лсхочу поставить
Благодарю за доверие и что выбрали насБрал добавку Blueberry Cupcake. Всё чётко, ровно. К сожалению уже заканчивается)
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Без вспышки
Со вспышкой
Благодарю Майка Тайсона за отличное качество соцветий.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.