Да собрались за пол часа где то)))а ты шо типо за ранее собрал)
Да собрались за пол часа где то)))а ты шо типо за ранее собрал)
Він найобує. Спеціально затримав попередню рулю до п'ятниці, щоб з наступної рулі призи собі покласти. Я так 100 раз робив. На банковій у всіх труси злітали від захвату.так сегодня Пятница)
Обдумаем Вашу пропозицію.Він найобує. Спеціально затримав попередню рулю до п'ятниці, щоб з наступної рулі призи собі покласти. Я так 100 раз робив. На банковій у всіх труси злітали від захвату.
9IRa GYRY, п'ятірка шишла на печерські пагорби, і я закрию очі
та нет, шо ты несешь дядь, неговори чего не знаешь!Він найобує. Спеціально затримав попередню рулю до п'ятниці, щоб з наступної рулі призи собі покласти. Я так 100 раз робив. На банковій у всіх труси злітали від захвату.
9IRa GYRY, п'ятірка шишла на печерські пагорби, і я закрию очі
Розумію тебе. Мені самому не завжди легко зрозуміти, де співрозмовник каже правду, а де він просто рофлить з серйозним єбалом. А для колишніх споживачів солі це ще тяжче вдається відрізняти.та нет, шо ты несешь дядь, неговори чего не знаешь!
ты что этим хочешь сказать?Розумію тебе. Мені самому не завжди легко зрозуміти, де співрозмовник каже правду, а де він просто рофлить з серйозним єбалом. А для колишніх споживачів солі це ще тяжче вдається відрізняти.
Та это я работаю простоА шо тут надо плюс просто ставить?
Или как записаться??
Та я вижу и другие плюсики ставят)Та это я работаю просто
Мне плюсики ставить тебе не надо бро
Ну поставь ты свой плюсик))Та я вижу и другие плюсики ставят)
Так а как записаться можно или уже поздно?)
А я уже увидел что каждую пятницу)Ну поставь ты свой плюсик))
Ставь ставьЯ просто ставлю, бо мені не завадило б зробити 5000 смс + 5000 лайків. І певно того вистачить.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.