Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Він найобує. Спеціально затримав попередню рулю до п'ятниці, щоб з наступної рулі призи собі покласти. Я так 100 раз робив. На банковій у всіх труси злітали від захвату.
9IRa GYRY, п'ятірка шишла на печерські пагорби, і я закрию очі
Він найобує. Спеціально затримав попередню рулю до п'ятниці, щоб з наступної рулі призи собі покласти. Я так 100 раз робив. На банковій у всіх труси злітали від захвату.
Розумію тебе. Мені самому не завжди легко зрозуміти, де співрозмовник каже правду, а де він просто рофлить з серйозним єбалом. А для колишніх споживачів солі це ще тяжче вдається відрізняти.
Розумію тебе. Мені самому не завжди легко зрозуміти, де співрозмовник каже правду, а де він просто рофлить з серйозним єбалом. А для колишніх споживачів солі це ще тяжче вдається відрізняти.
Увага! Дозвольте відрекомендуватись. Я менеджер по нюдсам (ака хтивкам) магазину SEROTONIN. Якщо хтось хоче заслати анонімно сігну з юзернеймом шопу, то прошу то робити через мене.
9IRa GYRY, все на контролі, не нервуй. Я пізніше поясню, в чому діло. В ОП поділимось.