• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

🎰Рулетка-Флуд📣 30 USD💲 или 5 г премиум шш на выбор! 💀Каждые 3000 сообщений приз!💀 Dreamers.club.cc🔝

Я ще з учорашньої першої смс тут пишу ще не спав, успішного робочого дня
Дякую друже! А чого не спиш?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну кто рано встаёт таму же Бог даёт
АХАХАХАХХА согласен, но не так же рано)

бухло это такая хуйня. я не до конца понимаю кайфа. возможно в начале немного весело, но потом отхода хуже чем от самой страшной наркоты
Та алкоголь має точні такі самі властивості шкоди як в героїн в 1973 році його поставили на друге місце після героїна...але розвал союзу все прикрив..от вам легальна нарркота..а траву не дозволяють бо вона навпаки

Та алкоголь має точні такі самі властивості шкоди як в героїн в 1973 році його поставили на друге місце після героїна...але розвал союзу все прикрив..от вам легальна нарркота..а траву не дозволяють бо вона навпаки

Алкоголь - зло, причому масове легальне зло.

Велика банка? Я її хоть сам донесу?

Кег пива, хулі

neoland

Балів: 10
    Обов'язково)
Продовжуємо активно робити актив щоб шоп був топ

Траву не дозволяють, бо вона допомагає багато що зрозуміти)

Назад
Зверху Знизу