Mongolchik777
Посвященный
Не пить не курить , ничего на сегодняшний день нету
Дякую друже! А чого не спиш?Я ще з учорашньої першої смс тут пишу ще не спав, успішного робочого дня
АХАХАХАХХА согласен, но не так же рано)Ну кто рано встаёт таму же Бог даёт
Та я маю таку проблему якщо не засну до 2:00 ночі то все неможу заснутиДякую друже! А чого не спиш?
бухло это такая хуйня. я не до конца понимаю кайфа. возможно в начале немного весело, но потом отхода хуже чем от самой страшной наркотыДоброго вечора немає шо йоптить
Та алкоголь має точні такі самі властивості шкоди як в героїн в 1973 році його поставили на друге місце після героїна...але розвал союзу все прикрив..от вам легальна нарркота..а траву не дозволяють бо вона навпакибухло это такая хуйня. я не до конца понимаю кайфа. возможно в начале немного весело, но потом отхода хуже чем от самой страшной наркоты
Доброго вечора немає шо йоптить
Велика банка? Я її хоть сам донесу?По Укрпошті відправити банку пива?
Та алкоголь має точні такі самі властивості шкоди як в героїн в 1973 році його поставили на друге місце після героїна...але розвал союзу все прикрив..от вам легальна нарркота..а траву не дозволяють бо вона навпаки
Велика банка? Я її хоть сам донесу?
Йоптить я можу нажраться )))) а трип писати требаАлкоголь - зло, причому масове легальне зло.
Кег пива, хулі
Йоптить я можу нажраться )))) а трип писати треба
Та зараз шо хоч може бутиБля, стою, курю на балконі, а тут на нах!
На перехресті дтп, за деревами не видно що і як, але скора і поліція вже там...
Та зараз шо хоч може бути
Ну краще вони ті дороги правильно використовувалиП'ятниця.
Долбойбіки понажираються, нанюхаються і давай по дорогам їздити![]()
Ну краще вони ті дороги правильно використовували
тут грошей не має машину купити а вони не ціеятьТа там піздец, короче. Зараз грузять розвалену тачку...
звучить дуже двозначно як на мене)Ну краще вони ті дороги правильно використовували
Так воно так в має бути завуальованозвучить дуже двозначно як на мене)
Траву не дозволяють, бо вона допомагає багато що зрозуміти)Та алкоголь має точні такі самі властивості шкоди як в героїн в 1973 році його поставили на друге місце після героїна...але розвал союзу все прикрив..от вам легальна нарркота..а траву не дозволяють бо вона навпаки
Та вона просто лікує а це вбивпєТраву не дозволяють, бо вона допомагає багато що зрозуміти)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.