I hate lies
Гуру
Та да маємо те що маємо, зараз головне між собою дружно жити..Будем надеяться на лучшее больше у нас ничего не остаётся
Та да маємо те що маємо, зараз головне між собою дружно жити..Будем надеяться на лучшее больше у нас ничего не остаётся
Это точно,согласен на все стоТа да маємо те що маємо, зараз головне між собою дружно жити..
Золотые слова чувствуются жизненный опытТа да маємо те що маємо, зараз головне між собою дружно жити..
Ну он полностью прав. Я в этом поддерживаюЗолотые слова чувствуются жизненный опыт
У нас тут уже прямо коалиция собраласьНу он полностью прав. Я в этом поддерживаю
Та тут вообще у нас уже сброд блатных и нищих собралсяУ нас тут уже прямо коалиция собралась
Ух туда бы на тусу сейчас. Последний раз так в Коблево в Brazil движковал (Вот бы ты сейчас ворваться в пятницу развратница
А я уже забыла когда я движуовала именно такУх туда бы на тусу сейчас. Последний раз так в Коблево в Brazil движковал (
Ну и у меня только воспоминания остались(А я уже забыла когда я движуовала именно так
Та де там ще пару днів і всеПишем пишем,ещё ой как много писать надо
Ну пару дней это да, совсем чучуть)Та де там ще пару днів і все
Ти дивися глобальніше трошки, тількі, що був понеділок завтра вже субота, чи після паски вже два місяці, або вже півроку пройшлоНу пару дней это да, совсем чучуть)
Або 3 Роки війни, або 31 рік життя,або 2025 років нашої ери......Ти дивися глобальніше трошки, тількі, що був понеділок завтра вже субота, чи після паски вже два місяці, або вже півроку пройшло
Да на рахунок того що 31 рік життя то є реально дуже швидко ...(Або 3 Роки війни, або 31 рік життя,або 2025 років нашої ери......
Доброго вечора немає шо йоптитьДобрый вечер!
Не пейте много!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.