montekrispin
У меня не покупать!
депресію лікує 100%. я ось перестав вживати, знов все поганоТа вона просто лікує а це вбивпє
депресію лікує 100%. я ось перестав вживати, знов все поганоТа вона просто лікує а це вбивпє
Так вона кашель мені виліковує за два покурадепресію лікує 100%. я ось перестав вживати, знов все погано
ахахахахха ти впевнений що це конкретно трава вилікувала?Так вона кашель мені виліковує за два покура
А я нічим крім трааи не лікуюся коли в мене кашель я курю шишкуахахахахха ти впевнений що це конкретно трава вилікувала?
мені теж ааххаха я приймаю таблетки тільки коли хворіюМені взагалі таблетки не властиві
Так я взагалі не приймаю я чисто травнікмені теж ааххаха я приймаю таблетки тільки коли хворію
були б бабки на ту кількість, яка необхідна...Так я взагалі не приймаю я чисто травнік
И вам на обеих стоять )Драсте
На обоях)И вам на обеих стоять )
На самоклейке))) смотри не приклейсяНа обоях)
Как и всегда культурно общаемсяТак що тут у вас народ
ХахахахахахахахYMBUkraine ти чув, третій глаз відкрився у чоловіка![]()
Главное не нюхать хлей)) а приклеяться то хуйня))На самоклейке))) смотри не приклейся
Согласна полностью что главное с какого ракурса посмотреть надо мной ситуациюГлавное не нюхать хлей)) а приклеяться то хуйня))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.