hoffmanitafun
Чайка - пробу не давать!
Ничем хорошим. Не рекомендуюЯк закінчилась ця покупу/нєнаход?
Ничем хорошим. Не рекомендуюЯк закінчилась ця покупу/нєнаход?
відповіли, але майже через 24 години, платіж не пройшов, і мають кошти повернути, буду чекатизробив замовлення, це вже друге, і теж саме, на картку оплатив, а бот не реєструє. Квитанція є про оплату, номер замовлення, але через годину автоматичне закриття замовлення. Як і минулого разу, але минулого відразу написав на перевірку і оператору. Будь ласка, мені ніхто не відповідає в чаті по проблемам з оплатою, звяжіться в ЛС і проведіть будь ласка оплату, фото приклав
Що саме дивне, на цей клад і як на минулий не було вкладки додати коментар з номером замовлення, а в 5 ранку взяв ще один і там вже додав коментар і все пройшло за 2 хв
Допоможіть, шкода 518 грн кровних(((
до речі вже 4 раз, пробую брати в цьому шопі і не виходитьвідповіли, але майже через 24 години, платіж не пройшов, і мають кошти повернути, буду чекати
ДУЖЕ ДЯКУЮ, оператор все вирішив, але пройшло 24 години, це не монобанк з його 2 хв ))) сподіваюся знайду і буде наход, бо друзі рекомендують по якості ваш стафзробив замовлення, це вже друге, і теж саме, на картку оплатив, а бот не реєструє. Квитанція є про оплату, номер замовлення, але через годину автоматичне закриття замовлення. Як і минулого разу, але минулого відразу написав на перевірку і оператору. Будь ласка, мені ніхто не відповідає в чаті по проблемам з оплатою, звяжіться в ЛС і проведіть будь ласка оплату, фото приклав
Що саме дивне, на цей клад і як на минулий не було вкладки додати коментар з номером замовлення, а в 5 ранку взяв ще один і там вже додав коментар і все пройшло за 2 хв
Допоможіть, шкода 518 грн кровних(((
Всьо нашел, топ, АМФ чистейший, перейду пожалуй с беге о на оракул))ДУЖЕ ДЯКУЮ, оператор все вирішив, але пройшло 24 години, це не монобанк з його 2 хв ))) сподіваюся знайду і буде наход, бо друзі рекомендують по якості ваш стаф
На заметку, очень жадным и без денегЗдаров мужики
Магазин не советую, 4 покупки - 1 наход, на 3 покупки показывал фото потом и видео оператор повторяет 'ищи камень" на видео четко видно что до моего прихода никакого камня не было, не думаю что камень закопали 5см, предложили скидку на ещё одну покупку, оплатил - оплата не прошла говорят ждать до 10 дней проверку, цены ни капли не соответствует качеству выполненной работы
Не может быть что в щиплет вода попала, что ты несёшь, закладка изначально в изоленте очень хорошо замотана, сказочник, на месте опера я бы тебя послалТеперь мой первый опыт с шопом, с момента покупки пока лежал дома на кровати до того как поднял вес прошел от силы час.
Мне к сожалению чутка не пофартило и остатки скисшего пива которые была в моем тайнике попала в зиплок и амф превратился в кашу.
Оператор увы не поверил, вероятно подумал что я сам залил воды в зиплок ради пз, у меня это первая покупка в этом шопе по этому не удивительно, рад что оператор вообще отвечает, зачастую игнорят.
Я даже вернулся на точку, проверить осталось ли пиво в банке чтобы пруфануть
Ну вообще считаю вылазку удачной, вес есть+ не приняли+
Чего еще можно желать)
Ну да, мне же делать нечего, сначала сказки оператору расскажу, потом на форуме сам себя ж и опозорю.Не может быть что в щиплет вода попала, что ты несёшь, закладка изначально в изоленте очень хорошо замотана, сказочник, на месте опера я бы тебя послал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.