Sinkler
Посвященный
Ну тогда все в порядке вопросы отпаливін самий; в мене досвід колосальний, я на рейві за ніч до 5 грамів мефу нюхав і закидувався 8 панішерами, а потім ше доганявся амфетаміном
Ну тогда все в порядке вопросы отпаливін самий; в мене досвід колосальний, я на рейві за ніч до 5 грамів мефу нюхав і закидувався 8 панішерами, а потім ше доганявся амфетаміном
Сегодня забрал приз с рулетки![]()
Приз за позапрошлую рулетку получил , все ровно. Стелс хороший , вакуум!Переглянути вкладення 88253
Передали, что МДМА просто пушка (сам пока не юзаю в силу здоровья, но как потеплеет обязательно протестирую). Стелс огонь. По весу 2.03 г. Благодарю за жирный подгончик. Переглянути вкладення 88474Переглянути вкладення 88475
Оце так міцняк. Я вже на другому колі хочу притягти, а тут поки серце б'ється.він самий; в мене досвід колосальний, я на рейві за ніч до 5 грамів мефу нюхав і закидувався 8 панішерами, а потім ше доганявся амфетаміном
Ні, в мене серйозно після того разу психіка постраждала, більше я нічого не міксую і не їм стільки; я бачив справжні галюцинаціїОце так міцняк. Я вже на другому колі хочу притягти, а тут поки серце б'ється.