Та я ж откуда знаю броКогда будет ? И какой прайс
Та я ж откуда знаю броКогда будет ? И какой прайс
Нам бы жидкости легендарнойВ наявності порох із дна пакетів, багато пилу та опавших тріхомок! Дуже класна річ, київ таксі або клад від 5 г
Відправка поштою від 20 г
Ціна 100 грн
Також є міні бошкі, маленькі шишечки, смачні, не деруть, накурюють на 7/10
Ціна 70 грн
Фото зроблю як повернусь з командіровки
Угости пробою міні бошечки , міні бошки пам'ятаю на районі були у знакомого і я в нього брав таку за 200 грн це перші бошки у житті які я взагалі бачив і пробував , приємна згадка ну і накурювали добреВ наявності порох із дна пакетів, багато пилу та опавших тріхомок! Дуже класна річ, київ таксі або клад від 5 г
Відправка поштою від 20 г
Ціна 100 грн
Також є міні бошкі, маленькі шишечки, смачні, не деруть, накурюють на 7/10
Ціна 70 грн
Фото зроблю як повернусь з командіровки
чайка пробу не даватьУгости пробою міні бошечки , міні бошки пам'ятаю на районі були у знакомого і я в нього брав таку за 200 грн це перші бошки у житті які я взагалі бачив і пробував , приємна згадка ну і накурювали добре![]()
Смотри , это палец -чайка пробу не давать![]()
Здравствуйте, а вы ещё продаете ТГК жидкость?Продам шш разных сортов(спрашивайте в лс о наличии) и жидкость для вейпа с тгк! Жидкость делал сам!
Только отправка! Работаем через гаранта!
Оплата usdt trc 20 или кошелек g-24.
Цена на марихуану: до 10 грамм - 250грн
от 10 грамм - 240грн
от 20 грамм - 230грн!
Цена на тгк жидкость: 10 мл - 500грн!Переглянути вкладення 58623Переглянути вкладення 58624Переглянути вкладення 58625Переглянути вкладення 73016Переглянути вкладення 73017Переглянути вкладення 73018Переглянути вкладення 73019Переглянути вкладення 73020Переглянути вкладення 73021
Забей , это всё шляпа , меня два раза откатывали ,и раз снимали на сканере ,все ушло в проебА за такое снимают пальцы?
Хороши шшПродам шш разных сортов(спрашивайте в лс о наличии) и жидкость для вейпа с тгк! Жидкость делал сам!
Только отправка! Работаем через гаранта!
Оплата usdt trc 20 или кошелек g-24.
Цена на марихуану: до 10 грамм - 250грн
от 10 грамм - 240грн
от 20 грамм - 230грн!
Цена на тгк жидкость: 10 мл - 500грн!Переглянути вкладення 58623Переглянути вкладення 58624Переглянути вкладення 58625Переглянути вкладення 73016Переглянути вкладення 73017Переглянути вкладення 73018Переглянути вкладення 73019Переглянути вкладення 73020Переглянути вкладення 73021
))))Забей , это всё шляпа , меня два раза откатывали ,и раз снимали на сканере ,все ушло в проеб
Давай давай.всем хай)
шоп - топ, только сюда за травкой я ТИП ТОП
сегодня мне(и блин всем тупо на работе) было с бодуна так хуйово и тут ХЛОП
скромно продающий на постоянной основе Мясник
продал мне по цене совсем свояяцкой шишок мясных
предпочитаю закупаться травкой именно здесь, мне тут всегда рады и делают скидки как постояннику))
как мини оптами так и просто покурить на вечер тоже можно вырубить))
сегодня так и вышло, мы рил на работу все приперлись с бадунища, но благодаря Butchara нам сегодня же удалось разжиться чудными, расслабляющими соцветиями, за что ему однозначно плюсик в карму)
на 05 гаражика один колпак накурил збс, по силе травка 7.8/10, в меру седативная)
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
я кароч набрал ванную горячую, пойду там посплю ребята
Спасибо за шаурму, прям супер вкусновсем хай)
шоп - топ, только сюда за травкой я ТИП ТОП
сегодня мне(и блин всем тупо на работе) было с бодуна так хуйово и тут ХЛОП
скромно продающий на постоянной основе Мясник
продал мне по цене совсем свояяцкой шишок мясных
предпочитаю закупаться травкой именно здесь, мне тут всегда рады и делают скидки как постояннику))
как мини оптами так и просто покурить на вечер тоже можно вырубить))
сегодня так и вышло, мы рил на работу все приперлись с бадунища, но благодаря Butchara нам сегодня же удалось разжиться чудными, расслабляющими соцветиями, за что ему однозначно плюсик в карму)
на 05 гаражика один колпак накурил збс, по силе травка 7.8/10, в меру седативная)
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
я кароч набрал ванную горячую, пойду там посплю ребята
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.