Продам стеклянные водные. Производство США ,коленное стекло

Цена 4200 грн. Доставка новой почтой ,гарант/олх доставка/наложеный платеж.
Примерный вес 0.3 кг.
Производство сша ,есть колчистево.
Новые,хорошо упакованы.
Коленное стекло ,толстые стенки,приятный рельеф. Отлично для подарка
1) Сделай фото товара с надписью от руки LABRC и актуальной датой
2) Для того, чтобы продавать в данном разделе необходимо раздать пробы на минимальную сумму от 10$ и получить отзыв

Там есть фото с надписью) сегодняшней даты и товара. Как раздать на 10$,если товар стоит 100?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я не продаю шмаль) я продаю водный для шмали) работаю через гаранта. В чем проблема ?)

Цена 4200 грн. Доставка новой почтой ,гарант/олх доставка/наложеный платеж.
Примерный вес 0.3 кг.
Производство сша ,есть колчистево.
Новые,хорошо упакованы.
Коленное стекло ,толстые стенки,приятный рельеф. Отлично для подарка
Масла собираются ?

Без проб не разобраться . Мне с моей стеклянной винной бутылки очень заёбисто курить )

Верхунец с элитной водочки?

Это неплохой гравити бонг,но за такую цену у нас 3 можно купить

Успехов в продаже

а шишки не продаешь случайно ?

Без проб не разобраться . Мне с моей стеклянной винной бутылки очень заёбисто курить )
Пардон, а дозволь поцікавитися, а в чому зайобистість заключається?
Як на мене, то там все ракета, тільки кілька потрібно дизайнерських та так би мовити інженерних штрихів потрібно, щоб зробити його прямо пиздатим. Але це більше з нуля потрібно збирати, за мірками.

Як на мене, то там все ракета, тільки кілька потрібно дизайнерських та так би мовити інженерних штрихів потрібно, щоб зробити його прямо пиздатим. Але це більше з нуля потрібно збирати, за мірками.
Ну основна зайобистість скляних девайсів це їхня хрупкість, я впевнений що на тверезу голову його через тиждень розхуярю, а накуреним ще швидше. А потім ще й об скло всі руки поріжу.Раніше навіть трубку залізну використовував, хоча зараз вже кілька років скляна, але з нею зайобів менше, покурив зразу в футляр закинув. Хіба що коли миєш і чистиш напряг

Ну основна зайобистість скляних девайсів це їхня хрупкість, я впевнений що на тверезу голову його через тиждень розхуярю, а накуреним ще швидше. А потім ще й об скло всі руки поріжу.Раніше навіть трубку залізну використовував, хоча зараз вже кілька років скляна, але з нею зайобів менше, покурив зразу в футляр закинув. Хіба що коли миєш і чистиш напряг
Я ніразу не бив, в мене вже роки три він. Плюс мінус. Але так в принципі, якщо в людини в поведінці є те, що в неї з рук все летить — то навіть роби з боросилікатного скла, то воно так само летить, як і звичайне. Наразі не можу зрозуміти, що означає "кальонне" в автора. Якщо воно мається на увазі грубостінне, як наприклад ізолятори від леп, то базару.

Але загалом, користуючись склом треба бути готовим до того що воно крихке. Натомість, в нього є одна вагома перевага над девайсами з металу, каменю(є трубки з каменю), дерева(часто покривають якимось лаком), чи полімером. При нагріванні, в дим не затягуються побічні хімічні сполуки.

Тяжолый верх получился и металлический колпак упал на край низа и отколол кусок . Харит нарезать просто вот и заёбистость

Я ніразу не бив, в мене вже роки три він. Плюс мінус. Але так в принципі, якщо в людини в поведінці є те, що в неї з рук все летить — то навіть роби з боросилікатного скла, то воно так само летить, як і звичайне. Наразі не можу зрозуміти, що означає "кальонне" в автора. Якщо воно мається на увазі грубостінне, як наприклад ізолятори від леп, то базару.

Але загалом, користуючись склом треба бути готовим до того що воно крихке. Натомість, в нього є одна вагома перевага над девайсами з металу, каменю(є трубки з каменю), дерева(часто покривають якимось лаком), чи полімером. При нагріванні, в дим не затягуються побічні хімічні сполуки.
Ну в мене все не настільки пічально, то моя колишня могла по 5 раз на день телефон уронити) Просто коли тримаю під контролем, все норм. Коли ні, то ні. А хочеться спокійно покурити, а не висажуватись що зараз відволічешся і вїбеш його в повороті об стіну. Ну і не тратити на контроль мозковий ресурс. Давно більшість рутини перевів на автопілот, тому посуду частіше всього теж пластикову юзаю. А шкода пластика то таке, ми стільки всого вживаємо і вдихаємо шкідливого, що то лише капля в морі

Тяжолый верх получился и металлический колпак упал на край низа и отколол кусок . Харит нарезать просто вот и заёбистость
Хіба що саморобний ковпак впав. Бо на наше скляне горло - ідеально сідає скляна чаша 18.8

Керамічний ковпак він би теж сів би, але там хтось при виробництві допустив бока. Там 18.8 по внутрішній стіні і тому він заподліцо з скляним горлом. Може якась особливість термічної обробки глини.

Назад
Зверху Знизу