20$ да . Но за ментол я бы отдал 20 . И там есть ещё какая то ебанутая 100%индика . Вот чисто в качестве интересаЄбануцца цени.
20$ да . Но за ментол я бы отдал 20 . И там есть ещё какая то ебанутая 100%индика . Вот чисто в качестве интересаЄбануцца цени.
Бро ну є десь дуже добре, десь є менш добреВиходячи з твоїх відгуків, можна зробити висновок шо брати тут по 90 грн/г шо у клад сіті по 550 грн/г +- однохуйствєнно)
Бро, ставай про.
це що за шишки за такі ціни?)Виходячи з твоїх відгуків, можна зробити висновок шо брати тут по 90 грн/г шо у клад сіті по 550 грн/г +- однохуйствєнно)
Бро, ставай про.
дякую за відгук!Трип-репорт на Outdoor От felixcreed
Ссылка на ветку продавца : https://labrc.name/threads/prodam-shish-probi.18583/ Информация по веществу : Урожай outdoor Тип сорта: Sativa/Indica(70/30) Данные тестера : Пол : мужской Вес : ~ 80кг Рост : ~ 178 см Возраст : достаточно взрослый Толерантность : шишки Кросстолерантность : прегабалин...labrc.name
Внатуре. Шишки зачётЕбейшие шишки, забрал два грамма пробы, накуривает меня знатно.
вибачай, памʼятаю кому обіцяв проби, не відмовляюсь!Так ніфіга і не дочекався
Впишусь на пробу?вітаю
роздам проби ауту
сорт - «не памʼятаю»
проби/продаж тільки відправкою
50гр - 4500 грн
угода здійснюється через гаранта.
Записан бро, выдайте этому бандиту 5гЗапишусь на пробу от вашего магазина , с меня трип репорт разумеется, желаю удачного начала работы
Та грамм тоже неплохо для тестаЗаписан бро, выдайте этому бандиту 5г
Сразу на 10 записывайся, тема всё равно в корзинеТа грамм тоже неплохо для теста
Жаль , очень жальСразу на 10 записывайся, тема всё равно в корзине
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.