20$ да . Но за ментол я бы отдал 20 . И там есть ещё какая то ебанутая 100%индика . Вот чисто в качестве интересаЄбануцца цени.
20$ да . Но за ментол я бы отдал 20 . И там есть ещё какая то ебанутая 100%индика . Вот чисто в качестве интересаЄбануцца цени.
Бро ну є десь дуже добре, десь є менш добреВиходячи з твоїх відгуків, можна зробити висновок шо брати тут по 90 грн/г шо у клад сіті по 550 грн/г +- однохуйствєнно)
Бро, ставай про.
це що за шишки за такі ціни?)Виходячи з твоїх відгуків, можна зробити висновок шо брати тут по 90 грн/г шо у клад сіті по 550 грн/г +- однохуйствєнно)
Бро, ставай про.
дякую за відгук!![]()
Трип-репорт на Outdoor От felixcreed
Ссылка на ветку продавца : https://labrc.name/threads/prodam-shish-probi.18583/ Информация по веществу : Урожай outdoor Тип сорта: Sativa/Indica(70/30) Данные тестера : Пол : мужской Вес : ~ 80кг Рост : ~ 178 см Возраст : достаточно взрослый Толерантность : шишки Кросстолерантность : прегабалин...labrc.name
Внатуре. Шишки зачётЕбейшие шишки, забрал два грамма пробы, накуривает меня знатно.
вибачай, памʼятаю кому обіцяв проби, не відмовляюсь!Так ніфіга і не дочекався
Впишусь на пробу?вітаю
роздам проби ауту
сорт - «не памʼятаю»
проби/продаж тільки відправкою
50гр - 4500 грн
угода здійснюється через гаранта.
Записан бро, выдайте этому бандиту 5гЗапишусь на пробу от вашего магазина , с меня трип репорт разумеется, желаю удачного начала работы
Та грамм тоже неплохо для тестаЗаписан бро, выдайте этому бандиту 5г
Сразу на 10 записывайся, тема всё равно в корзинеТа грамм тоже неплохо для теста
Жаль , очень жальСразу на 10 записывайся, тема всё равно в корзине
привіт братан, дай на пробу, київ відправкою чі як якшо все кул то через гаранта візьму 50 на форумі недавно то треба провірить шо да як, буду вдячний друже)вітаю
роздам проби ауту
сорт - «не памʼятаю»
проби/продаж тільки відправкою
50гр - 4500 грн
угода здійснюється через гаранта.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.