Так а яка вага 2 г?) Є якісь попередні відгуки? 3 2-ох банок лупить?про 5г мови не йшло)
Так а яка вага 2 г?) Є якісь попередні відгуки? 3 2-ох банок лупить?про 5г мови не йшло)
2 грЗдравствуйте, какой вес пробы?)
попередні відгуки від вас, та дівчина була, але то інша шишкаТак а яка вага 2 г?) Є якісь попередні відгуки? 3 2-ох банок лупить?
Та я вкурсі) минулого разу був ніби індор? Пам'ятаю, що з їбєйшим штином. Дівчина моя ахуєвша була, коли прийшла з роботи, а я на паровій бані чутка їх вирішив досушити)2 гр
Повідомлення об'єднано автоматично:
попередні відгуки від вас, та дівчина була, але то інша шишка
це вже з харвесту іншого
записавПривіт! Візьму на пробу, якщо гарні то також замовлю!
записавмагазину продажів!
Запишіть, будь ласка, вже писав вам в особисті
записавЗапишусь на пробу, если все гуд, остальное все заберу
записавБро, давай! +на пробу
Примеры в подписи)))))
це одна з, пізніше будуть ще проби, там смачнішаНа вид так себе.
так бро, то індор був)Та я вкурсі) минулого разу був ніби індор? Пам'ятаю, що з їбєйшим штином. Дівчина моя ахуєвша була, коли прийшла з роботи, а я на паровій бані чутка їх вирішив досушити)
Готов затестить, если еще есть место)2 гр
попередні відгуки від вас, та дівчина була, але то інша шишка
це вже з харвесту іншого
Привет, + на пробу отправкойвітаю
роздам проби ауту
сорт - «не памʼятаю»
проби/продаж тільки відправкою
50гр - 4500 грн
угода здійснюється через гаранта.
Готов затестить, если еще есть место)
Сделаю крутой репортаж)
проби поки що всеПривет, + на пробу отправкой
проби поки що все
на наступному тижні будуть ще сорти на тест
ніяких образ, тому і заслав проби щоб дізнатися що і як, дякуюПроверка продавца felixcreed
Записался на шишки отправкой от felixcreed . Проверка продавца Тестер - мужчина 23 года, вес 90кг Вес пробы - 2.24г Толер - шишки каждый день Запах - Пахнет бадылем) Семки - присутствуют достал всего семки 4-5 штук. Стелс - 7/10 Мнение , грубо говоря чисто перебиться...labrc.nameПовідомлення об'єднано автоматично:
Честный отзыв, без обид
далі сорта кращеніяких образ, тому і заслав проби щоб дізнатися що і як, дякую
хотів би відмітити що бошки без пролічки, хоча б місяць в баночках це змінить смак, тому вже
в них.
але те що вона пробила твій толлер це вже непогано, це аут, за низьку ціну, тому колосальних ефектів я і не очікував)
Ебать тип, я хуй его знает, что ты там хапаешь, но я через пипетку чистым хапанул "не пам'ятаю" и с уверенностю могу сказать, что шишка кайфовая, хорошая сативаПроверка продавца felixcreed
Записался на шишки отправкой от felixcreed . Проверка продавца Тестер - мужчина 23 года, вес 90кг Вес пробы - 2.24г Толер - шишки каждый день Запах - Пахнет бадылем) Семки - присутствуют достал всего семки 4-5 штук. Стелс - 7/10 Мнение , грубо говоря чисто перебиться...labrc.nameПовідомлення об'єднано автоматично:
Честный отзыв, без обид
Может в след раз)Ебать тип, я хуй его знает, что ты там хапаешь, но я через пипетку чистым хапанул "не пам'ятаю" и с уверенностю могу сказать, что шишка кайфовая, хорошая сатива
Пусть все думают как хотят. Слащавые и т.д. как там в твоём репорте отзывались, но тебе походу не фартануло ахаха
Не, ну бро, я реально не понимаю. У меня толлер не низкий, да и не слишком высокий, но бля, меня нормально вкурило от четверти забитой пипетки и держало плотно на протяжении 2 с половиной часов, после чего в голову стукнул лёгкий стоун..Может в след раз)
Фартанет
И запах... у меня шишка ебашила как дурная и отдавала эвкалиптом, поэтому я хз если честноМожет в след раз)
Фартанет
Солодка ціна ) шукаю індичку по привабливій ціні на відправку в суми і харків ) з задоволенням купив бы . Якщо наступний сорт цікавий та смачний я б скуштував перед покупкою . Бо коли брав у іншого сектанта отримав робочій варіант кота у мішку )проби поки що все
на наступному тижні будуть ще сорти на тест
Виходячи з твоїх відгуків, можна зробити висновок шо брати тут по 90 грн/г шо у клад сіті по 550 грн/г +- однохуйствєнно)Ебейшие шишки, забрал два грамма пробы, накуривает меня знатно.
Как по 850 у клада . Но смотри ... Твои накуры и мои накуры это разные вещи ...Виходячи з твоїх відгуків, можна зробити висновок шо брати тут по 90 грн/г шо у клад сіті по 550 грн/г +- однохуйствєнно)
Бро, ставай про.
Єбануцца цени.Как по 850 у клада . Но смотри ... Твои накуры и мои накуры это разные вещи ...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.