Ладно, я мабуть не правильно пояснюю.Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Відкрий, потім я спробую
Сапорт прямо тут на сайті кидав в переписці фото з координатами
Ладно, я мабуть не правильно пояснюю.Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Відкрий, потім я спробую
І чекали на тому кладі ?Ладно, я мабуть не правильно пояснюю.
Сапорт прямо тут на сайті кидав в переписці фото з координатами
В тому випадку в мене було все норм, але кур'єра по ходу прийняли після тих магнітівІ чекали на тому кладі ?
У нас тут догадки. А як воно насправді, це треба питати в когось в погонах, або хто був в погонах. І пару раз читав, що торгівлю пав організовували бувші правоохоронці , і їх же ловили його бувші колегиВ тому випадку в мене було все норм, але кур'єра по ходу прийняли після тих магнітів
Та звичайно це все догадки, але стараюсь всі варіанти переглянутиУ нас тут догадки. А як воно насправді, це треба питати в когось в погонах, або хто був в погонах. І пару раз читав, що торгівлю пав організовували бувші правоохоронці , і їх же ловили його бувші колеги
Краще не вживати наркотики взагалі, а то і на вулицях приймають. Мусорські Вулиці (МВ). Ідеш собі, підіймаєш щось з землі, а через секунду вже двоє кремезних чоловіків ведуть тебе з ними.Мп лучше не пользоватся
А то меня уже приняли![]()
А чого тоді за дєлюгу цікавишся? Щоб який болтун секретиками поділився? Кого там в тебе «всіх масово приймати» почали за останній місяць яро так?Сам ты мусор, а я человек
ЛайкСколько брал, и всё ок
Наскільки мені відомо це людина-мем даного форуму, краще зачепись за когось іншого, обʼєктивної оцінки з цього не зробишА когда принимали, доставка била на новую сим, ну и на видумание личние данние?
Пробиває, закидає удочку на лоха, щоб щелкунчик розвʼязав язичка і чірікав «от так робим, через такі схеми, туди-то ховаєм, в такі дні відправляєм». Достатньо того що з його слів за останній місяць приймають всіх, а не так як раніше, через одного.С чего ты взял что именно сейчас пиздец полный происходит и принимают всех и каждого? Он происходит всегда, МП - наркотрафик. А такие темы - ипсо, не более. Разумные люди и магазины и так работают с другими службами.
Магазинам вигідно підтримувати загальний хейт з поштою, так зʼявляється лишній привід без покарання кинути людей. Типу, а то Найкраща Пошта, сам винен дурень що так вирішив купити. Жоден почтовець ще не показав ті сканер , їх фото, або відео їхньої роботи. Де вони стоять, в відділеннях, депо або на терміналах, за стільки часу як мусолять цю тему, жодного підтвердження.Сдаётся мне, тема сканеров ,собак и прочей лабуды ,не более чем пугалки для лохтората...
Прийшов новий керівник і йому треба показники. Ну і потоки переділити.Та простіше може бути, як те, що тут є прокачані червонопузі аки, чи самі шопи, які ніби стартують. Може й бути злиття когось неугодного, якщо торапляється така нагода. Згадайте чвари в снкрінах переписок арбітражів, де шопи іноді погрожують злиттям.
Слыш, ты меня не держи за фараона. Я на форуме данном с 22 года. И кучу сделок провел с магазинами)Краще не вживати наркотики взагалі, а то і на вулицях приймають. Мусорські Вулиці (МВ). Ідеш собі, підіймаєш щось з землі, а через секунду вже двоє кремезних чоловіків ведуть тебе з ними.
А чого тоді за дєлюгу цікавишся? Щоб який болтун секретиками поділився? Кого там в тебе «всіх масово приймати» почали за останній місяць яро так?
Лайк, а то тут вже в оману вводять, на лоха
Наскільки мені відомо це людина-мем даного форуму, краще зачепись за когось іншого, обʼєктивної оцінки з цього не зробиш
Пробиває, закидає удочку на лоха, щоб щелкунчик розвʼязав язичка і чірікав «от так робим, через такі схеми, туди-то ховаєм, в такі дні відправляєм». Достатньо того що з його слів за останній місяць приймають всіх, а не так як раніше, через одного.
Магазинам вигідно підтримувати загальний хейт з поштою, так зʼявляється лишній привід без покарання кинути людей. Типу, а то Найкраща Пошта, сам винен дурень що так вирішив купити. Жоден почтовець ще не показав ті сканер , їх фото, або відео їхньої роботи. Де вони стоять, в відділеннях, депо або на терміналах, за стільки часу як мусолять цю тему, жодного підтвердження.
Не там врага ищешьСлыш, ты меня не держи за фараона. Я на форуме данном с 22 года. И кучу сделок провел с магазинами)
да две недели надо отработать,а потом переведут в другой райотделТипо как летом в школе?
Прийоми є кожний деньда две недели надо отработать,а потом переведут в другой райотдел
Повідомлення об'єднано автоматично:
ебать тут легавых активизировалось,успакаивают народ что типа все нормально,массовых приемов нет ...ага пиздуны
Я тоже обратил внимание что он зарегистрирован на форуме с дня открытия, но все его сообщения исключительно по теме «сводки приемов»Пробиває, закидає удочку на лоха, щоб щелкунчик розвʼязав язичка і чірікав «от так робим, через такі схеми, туди-то ховаєм, в такі дні відправляєм». Достатньо того що з його слів за останній місяць приймають всіх, а не так як раніше, через одного.
Сьебали нахуй с этой темы животныеАХахахахахах, теперь вас шиза кроет? идиоты...
Та идите вы на хуй тогда, тут ищешь для вас новые новости на ютубе, а вы ( не все ) черножопые уроды только и знаете как напиздеть обосрать без фактов, и не зная реальной истины и сказать: ооо оо он мусор ооо. Тупо как обезьяны себя ведете. Одноклеточные инфузории, с вас взять больше нечего как услышать пиздеж. Короче идите на хуй.
P.S : сообщение относится не ко всем, только к очень ( умным ) и с 6 местом чувства которого нихуя на самом деле нет.
магазинам, чтоб норм работать иногда нужно приносить в жертву кого-то. И этот кто-то - чаще всего клиенты, отправщики и кладмены. Если говорить о сотрудниках, то сливают обычно самых хреново работающих, ну а слитый отправщик = принятые клиенты.Сдаётся мне, тема сканеров ,собак и прочей лабуды ,не более чем пугалки для лохтората... Ради эксперимента , отправил из Львова через МП в другую область ствол . Данные ,номер телефона ,Ф.И.О. , -всё своё . Стелса ноль . Картонная коробка , мятая бумага , что бы не болталась железяка , и усё . Коробка по пути не вскрывалась точно - были наклеены скрытые пломбы . Ствол - полная копия по весу ,виду и всем признакам боевого .Всё пришло в целости и сохранности ,без приключений .Заехал на отделение , забрал . Не буду делать никаких абсолютных выводов, но думаю, варианты приёмов связаны с тем, что периодически проводятся "субботники" ,когда пару сотен посылок шманают сканерами, собаками, лазерами, рентгенами и телепатами .Паленые отправщики , за которыми ведётся постоянный надзор и их не принимают (а нахуя рубить кур, несущих постоянный профит) а периодически ,для плана ,трясут по пару тушек их получателей , Ну и далее оставляю простор для последующих размышлений...
почему никто не рассказывает, как на Meest Express посылки теряются? У меня так кокаин с мдма спиздили....Тут треба взяти інтерв'ю в людини, яка в темі, як приймають з посилками, як отримують інформацію тощо
Маєш на увазі між магазинами і мєнтами є якісь домовленості що вони будуть здавати клієнтів, чи кур'єрів щоб їх не закрили.???магазинам, чтоб норм работать иногда нужно приносить в жертву кого-то. И этот кто-то - чаще всего клиенты, отправщики и кладмены. Если говорить о сотрудниках, то сливают обычно самых хреново работающих, ну а слитый отправщик = принятые клиенты.
Бывает ещё контрольная закупка. Но именно НП со своими сканерами редко является причиной приёмов покупателей. Разве что если посылка штыняет через коробку наркотой или прекурсорами.
почему никто не рассказывает, как на Meest Express посылки теряются? У меня так кокаин с мдма спиздили....
эти договорённости всегда были и есть, у меня бывший парень так работал 10+лет. И не только он. Или думаешь, что крыша это как охрана, с оплатой ставки?)Маєш на увазі між магазинами і мєнтами є якісь домовленості що вони будуть здавати клієнтів, чи кур'єрів щоб їх не закрили.???
Очень здравое и правдоподобное предположение . Добавляем в копилку причин приёмов.магазинам, чтоб норм работать иногда нужно приносить в жертву кого-то. И этот кто-то - чаще всего клиенты, отправщики и кладмены. Если говорить о сотрудниках, то сливают обычно самых хреново работающих, ну а слитый отправщик = принятые клиенты.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.