Вчора зробив тут замовлення за 20 хвилин до зачинення магазину (19:40). Локацію дали лампову, приємно було туди йти. Підняв моментально, вєс чоткий. Якість шш теж пристойна. Дякую. Ще до вас завітаємо.
А что за сорт такой?Брал бы тут лишь бы чтобы наслаждаться работой курьера, ибо к раскладке он подходит на порядок лучше чем солевые головы которых сейчас пачками набирают все шопы. Сам товар с весьма мягким эффектом, что контрастирует со всякими сканками которые щас в моде. Хотя беспонтовкой я бы эти шишки не назвал. В общем, возьмите попробовать - может кому зайдёт,
Говорят амнезия. С ней больше не от сорта зависит а от момента сбора.А что за сорт такой?
Интересует комбинация такая мягкая, сбд и тгк.
Спасибо!Говорят амнезия. С ней больше не от сорта зависит а от момента сбора.
Ні, так не працюємо, доставка по місту тількиРаботаете отправкой такси ? По Одессе
Відгук не актуальний, будьте обережні:Давно купляю в цьому шопі - все найс.
Оператор толковий .
Клади прості та надійні , деякі краще знімати у темний час.
Так, ми з тг перейшли в елемент, дійсно треба вказати цей момент, і з прайсом також, а на рахунок "всі пруфи на руках", якщо це магніт, я не знаю які у вас можуть бути пруфи, якщо прикоп і є відео з самого початку пошуку, і там дійсно видно, що клад відсутній, то вам би видали пзВідгук не актуальний, будьте обережні:
оператор наполягав проводити угоду в елементі (хоча на гілці нічого не сказано про це), ціну вказав на 200 грн дорожче вказаної на форумі.
На виданому їм місці я нічого не було, в деталях описав проблему, на що оператор відповів типу - з такого місця його б ніхто не забрав. «таке місце» по енерції пробиває кожна чайка, це їх дефолтні налаштування.
Писати в арбітраж нема бажання, хоча всі пруфи на руках.
Більше року співпраці на цьому завершені
хочаб частину тих бабок пацанам на збір якись задонатьте![]()
Вже зробили в гілці магазина)Усе на високому рівні.
Заходжу інколи, знаходжу завжди.
Будьласка, оновіть прайс, та додайте контакти.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.