Озывы и Трип репорты

Заказал я свои 100г coconut chalice через сутки вижу ТТН у себя в нп и скажу оперативно. Забрал я свои шишечки🥹 Что скажу по поводу упаковки, сами шишки были в вакуумной упаковке, потом заматано скотчем и ещё раз вакуумная упаковка, упаковка просто уровня бог. Сами шишки как всегда хорошо, сухие, не мокрые. На весах было 105-110г. Вывод сервис 10/10 🥇🥇🥇

Вкладення

• IMG_2727.jpeg
    IMG_2727.jpeg
    3.1 MБ · Перегляди: 9
Заказал я свои 100г coconut chalice через сутки вижу ТТН у себя в нп и скажу оперативно. Забрал я свои шишечки🥹 Что скажу по поводу упаковки, сами шишки были в вакуумной упаковке, потом заматано скотчем и ещё раз вакуумная упаковка, упаковка просто уровня бог. Сами шишки как всегда хорошо, сухие, не мокрые. На весах было 105-110г. Вывод сервис 10/10 🥇🥇🥇
Рады что вам понравилось)) приходите к нам ещё)✌️😎
Какой сорт брал?)☺️😋
Сорт увидел)😋😎

Останнє редагування:
ку-ку
отримав ще одну посилку 0.5кг Shimo 0.5кг Zake
все чудово
вдячний!)

Двічі взяв Black Opium по 100г.

Сорт добре вирощений, 6 незалежних експертів підтвердили, ефект точно такий самий як і має бути у цього сорту.
По вазі перший раз надіслали 104.57г і додаткова вага +- компенсувала вагу семян, другий раз прислали 103.46г, трошки недотягнула додача щоб покрити вагу семян, але в цілому все добре, я очікував що все буде набагато гірше, тому рекомендую брати.
Пакування - вакуумований пакет, стелс не дуже надійний, перший раз об'єкт був замотаний у скотч не сильно (де лежав пакет з шишками) і по суті зрізав трошки скотчу можна було б побачити, в другий раз об'єкт теж вакуумували. В цілому як що вашу посилку відкриють, то я думаю з ймовірністю 70% знайдуть шишки)
Сервіс чудовий, перший раз за 2-3 дні отримав посилку, в другий раз від моменту оплати, до моменту отримання пройшло менше 24 годин!

Було б все ідеально, як би стелс був покраще, але головне що не пахне)

Screenshot-20250127-213947.png

Взяв по акції 100 г 11 роз , тріп просто шикарний , 25% сємок компенсується ціною та пручостю шишки , 10/10

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу