аж курнуть захотелось)Очень удобная опция "доставка по адресу" регулярно использую этот вариант для покупки и ещё ни разу небыло проблем, клад всегда поднимал, делали в сроки.
Из свежего:
1) в пятницу 11.04 брал шш - так быстро подготовили клад, что я даже не знаю будет ли законным это озвучивать тут
2) в понедельник брал микс - шишки + ещё наркотиков немного одним горячим кладоми снова сервис порадовал оперативной работой и удобной локацией. Отдельная благодарность Darkseid, за сопровождение
Переглянути вкладення 90775Переглянути вкладення 90776Переглянути вкладення 90777
Доброго вечора замовляв у вас шишки все було чудово на наступний раз замовив амфевітамін це була моя друга покупка прийшов увечері незнайшов нічого . Адміну написав він мені сказав вдень перевірити . Прийшов вдень там нічого не було адмін не захотів давати пз. Не хотів залишати не гативні емоції про ваш магазин.
Але щойно створений акаунт нажаль не дуже сприяє вирішенню. Повірте, цей магазин багато разів йшов на зустріч. Це майже єдиний такий шоп!Доброго вечора замовляв у вас шишки все було чудово на наступний раз замовив амфевітамін це була моя друга покупка прийшов увечері незнайшов нічого . Адміну написав він мені сказав вдень перевірити . Прийшов вдень там нічого не було адмін не захотів давати пз. Не хотів залишати не гативні емоції про ваш магазин.
Якщо оплата була по умовно стандарту на карту банка через GetBTC, то потрібно просто у бот підтримки платіжної системи надати код заявки та скрін оплати @godsupbotОплатив замовлення, гроші уйшли, замовлення досі в стадії реквізити написав оператору немає відповіді написав в підтримку також немає ніякої відповіді гроші списані фото не видає що робити?((((
Нюхали, нюхали меф Тип Топа - зачётный очень даже. Правда плохого мефа тут и не припомню.Отзыв на меф 1г.
Клад норм. Лежит так, как указано.
Более бурый, чем в прошлой партии, но тоже рабочий. Сначала показалось что более слабый, но на большой дозировке торкнуло довольно сильно. Кажется даже сильнее, чем от прошлого на такой же дозе, судя по челюхе. Возможно сказалось то, что при употреблении первой партии был перерыв больше года.
Переглянути вкладення 90827
Откровенно плохого и в правду нет, но по степени очистки отличается от партии к партии. Этот рабочий, но эталонный был в 2023Нюхали, нюхали меф Тип Топа - зачётный очень даже. Правда плохого мефа тут и не припомню.
Эта была через 2 дня, а прошлую вообще меньше чем за сутки 5000 сообщениц набили )30$ за рулетку (крутят каждые 3 дня, мама дорогая) получил на USDT, спасибо большое шопу!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.