Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Чье сообщение продержится 15 минут без ответов, получает на выбор 2-3 г./шт. нашей продукции горячим кладом в Киеве или же почтовой отправкой или же денежную сумму в эквиваленте 500-700 грн. на кошелек глобала (G-24), или же 10-15 USDT TRC20. Актуальный конкурс (старт 09.11.2024 в 15:14)...
На печерському вже закінчились прикопи? На цьому тижні брав 3, так і лежать далі не скажу де але всі на одній локації... Земля примерзла, видобути ту закладку нереально, пробував, нічого з того не вийшло. Був 1 нн, котрий не прикопом, отримав оперативний ПЗ, на місці все знайшов і нарешті щирий білий)
На печерському вже закінчились прикопи? На цьому тижні брав 3, так і лежать далі не скажу де але всі на одній локації... Земля примерзла, видобути ту закладку нереально, пробував, нічого з того не вийшло. Був 1 нн, котрий не прикопом, отримав оперативний ПЗ, на місці все знайшов і нарешті щирий білий)
Tip Top ти міг би будь ласка написати мені в лс, я не знаю як першою це зробити? я не через руки вперше беру, а оператор не дає відповідей на питання майже взагалі :с