🤝ОТЗЫВЫ|TRIP-РЕПОРТЫ🤝( СКИДКА НА КОМИССИЮ)

Брали на лыбедской как всегда все огонь , очень быстро правда заканчивается , по больше пополняйте ))) шишка крутая очень хорошая

Брав місцевий крітікал куш, це еталонна шишка в стилі старого Дядька Гріші) Агресивна індика з лютим стоуном, запахом терпкого односолодового віскі в перемішку з хвойними та шикарним проліченим смаком) завжди брав тут, і буду брати завжди тут) радий поверненню!

Брав місцевий крітікал куш, це еталонна шишка в стилі старого Дядька Гріші) Агресивна індика з лютим стоуном, запахом терпкого односолодового віскі в перемішку з хвойними та шикарним проліченим смаком) завжди брав тут, і буду брати завжди тут) радий поверненню!
Спасибо за отзыв 🫂

Не зупинюсь брати крітікал поки він є, шикарний стаф!
Підкріплю на цей раз фотографіями.

Вкладення

• IMG_2326.jpeg
    IMG_2326.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 9
  • IMG_2328.jpeg
    IMG_2328.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 9
Бошки як цукерки, все бомба як завжди)

Вкладення

• IMG_2405.jpeg
    IMG_2405.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 4
Вітаю сімʼя сектантів, брав план 2г за в цілому хороша робоча сипуха, пахне ялинкою на смак дуже легенька та приємна, для людей з невисоким рівнем толерантності, або відразу після перериву від куріння те що потрібно🤙

Курити потрібно 3 банки і відчувається нормально, більше ефект індіки, рекомендую до покупки коли невеликий толлер🙌

Оператор 10/10
Курьер 10/10
План 4/10 Минулий план з кусочками шишок більше сподобався мені

Магазин 10/10

Вкладення

• IMG_7255.jpeg
    IMG_7255.jpeg
    81.7 КБ · Перегляди: 2
Вітаю сімʼя сектантів, брав план 2г за в цілому хороша робоча сипуха, пахне ялинкою на смак дуже легенька та приємна, для людей з невисоким рівнем толерантності, або відразу після перериву від куріння те що потрібно🤙

Курити потрібно 3 банки і відчувається нормально, більше ефект індіки, рекомендую до покупки коли невеликий толлер🙌

Оператор 10/10
Курьер 10/10
План 4/10 Минулий план з кусочками шишок більше сподобався мені

Магазин 10/10
Спасибо за отзыв, как всегда 🔥

А когда планируется , Лыбедская , Демеевка ? Уже давно в наших краях не было , не плохо бы даже по 2 что бы было )))

брав крітікал куш вже декілька разів підряд і хочу сказати - ціна більш ніж виправдана, хоч і немає обʼємів більше 2г, але може можна домовитись на щось індивідуальне) Клад завжди наход і в касаніє, бо стелс як треба
Якість шишла - 9.5/10, індична пруха і нічого зайвого, все по кайфу і можна все робити сконцентровано🌝

Вкладення

• IMG_2180.jpeg
    3.3 MБ · Перегляди: 5
А когда планируется , Лыбедская , Демеевка ? Уже давно в наших краях не было , не плохо бы даже по 2 что бы было )))
В ближайшее время сделаем по 3 и 5 г
Повідомлення об'єднано автоматично:

брав крітікал куш вже декілька разів підряд і хочу сказати - ціна більш ніж виправдана, хоч і немає обʼємів більше 2г, але може можна домовитись на щось індивідуальне) Клад завжди наход і в касаніє, бо стелс як треба
Якість шишла - 9.5/10, індична пруха і нічого зайвого, все по кайфу і можна все робити сконцентровано🌝
Благодарю за отзыв 🤝

Назад
Зверху Знизу