Спасибо, принятоБрали на лыбедской как всегда все огонь , очень быстро правда заканчивается , по больше пополняйте ))) шишка крутая очень хорошая
Спасибо за отзывБрав місцевий крітікал куш, це еталонна шишка в стилі старого Дядька Гріші) Агресивна індика з лютим стоуном, запахом терпкого односолодового віскі в перемішку з хвойними та шикарним проліченим смаком) завжди брав тут, і буду брати завжди тут) радий поверненню!
Не зупинюсь брати крітікал поки він є, шикарний стаф!Брав місцевий крітікал куш, це еталонна шишка в стилі старого Дядька Гріші) Агресивна індика з лютим стоуном, запахом терпкого односолодового віскі в перемішку з хвойними та шикарним проліченим смаком) завжди брав тут, і буду брати завжди тут) радий поверненню!
Спасибо за отзывНе зупинюсь брати крітікал поки він є, шикарний стаф!
Підкріплю на цей раз фотографіями.
Спасибо за отзыв, как всегдаВітаю сімʼя сектантів, брав план 2г за в цілому хороша робоча сипуха, пахне ялинкою на смак дуже легенька та приємна, для людей з невисоким рівнем толерантності, або відразу після перериву від куріння те що потрібно
Курити потрібно 3 банки і відчувається нормально, більше ефект індіки, рекомендую до покупки коли невеликий толлер
Оператор 10/10
Курьер 10/10
План 4/10 Минулий план з кусочками шишок більше сподобався мені
Магазин 10/10
Спасибо за отзывCritacal Kush тут харош!
клад легко нашел.
В ближайшее время сделаем по 3 и 5 гА когда планируется , Лыбедская , Демеевка ? Уже давно в наших краях не было , не плохо бы даже по 2 что бы было )))
Благодарю за отзывбрав крітікал куш вже декілька разів підряд і хочу сказати - ціна більш ніж виправдана, хоч і немає обʼємів більше 2г, але може можна домовитись на щось індивідуальне) Клад завжди наход і в касаніє, бо стелс як треба
Якість шишла - 9.5/10, індична пруха і нічого зайвого, все по кайфу і можна все робити сконцентровано![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.