Хочу поділитися своїм вельми позитивним досвідом спілкування з наркологом.
Почнемо з того, що випадково побачила у розділі допомогу, коли мені вона була дуже потрібна. До платного звертатися було і страшно і дорого, до державного… Тут пояснювати думаю не варто чому ні.
Якби в цій ситуації мені б не попалась публікація на форумі з цим спеціалістом я б вийшла з марафону тільки якби організм сам вирубився б від виснаження. Було скрутне становище в плані відсутності близьких і токсичні відносиниси, тому не знаю як би все закінчилось якби я не звернулася по допомогу…
Ближче до суті.
Я звернулась з проблемою марафонів на фоні сильно стресу, до цього вживання було контрольоване.
Я очікувала лікаря чоловіка або жінку за 40. Боялась, що мене зацькують і будуть звинувачувати.
Проте я сильно помилялась. Нарколог виявився молодим, розуміючим лікарем. Не просто лікарем, який раз на місяць щось назначив і забув, а який був на зв’язку майже постійно, в критичному стані після марафону він підтримував мене як справжній друг, я не відчувала тиску авторитету, людина до того ж дуже чуйна. Це мене вразило. Також призначення цілком доцільне, лікування мені підійшло, спеціаліст не тільки нарколог, а й психіатр та психотерапевт, він погодився замінити мого психіатра, що дуже полегшило моє життя, бо прийом моєї лікарки коштує близько 3-х тисяч…
Дуже вдячна цьому лікарю і чудовій людині, зараз я можу не страждати через наслідки наркотиків, бо допомога завжди поряд. Сам факт такого волонтерства заслуговує величезної поваги, не уявляю скількох людей витягла з самого дна ця людина з великої букви і ще витягне.
Якщо ви в поганому стані і не знаєте чи варто звертатись – однозначно так! Не пожалкуєте, ніколи не пізно отримати допомогу.