Noir Novelist
Мудрец
Жизненно.
Тоже когда-то думал что мне будет пАхую.
Как же я ошибался...
Тоже когда-то думал что мне будет пАхую.
Как же я ошибался...
Соль закончиалсьа минусы будут?
Ну почему же, это ты мои посты не читал, просто все сгнило в прошлой сектеТа я щось прочитав це все від початку до кінця, як мінімум сіль пробував чи на стимуляторах торчить. Такий потік свідомості тверезому написати ще те завдання
зрозуміліше)Потужно , зустрічаємо на парадному, з тебе лампочка з мене баяни
Друже там чорним по білому написано, що справа не в наркотиках)Моя особиста думка полягає у тому(ТС, це не у твій город камінь, просто я так щиро вважаю), що людина, яка дає тобі наркотики, навіть безкоштовно - то НЕ БРО
Бо я дивлюся часто, як люди дають іншим на халяву наркоту, а ті із таким афектним захватом зразу починають кричати - ЦЕ МІЙ БЛИЗЬКИЙ, МІЙ НАЙКРАЩИЙ ДРУГ і мені стає сумно и трошки нудити починає
Повідомлення об'єднано автоматично:
Справжній друг повинен навпаки намагатися відмовляти від вживання, я так вважаю
Так я и так работаю на стройке ебанутся))) коли їздиш дорогами Київ, можливо одну із них будувала наша команда. Ты лучше соль бросай и за голову берись, то подтянул бы тебя, может деньги в кармане появились быПиздуй на стройку займись делом соляга прёт вот и паяешся
Якщо людина сама прийняла рішення його навіть сам чорт не зможе відмовити, друг це тей хто буде поряд і в хороші часи і в погана, як би ти високо не літав, або низко падав.Справжній друг повинен навпаки намагатися відмовляти від вживання, я так вважаю
Точно)Якщо людина сама прийняла рішення його навіть сам чорт не зможе відмовити, друг це тей хто буде поряд і в хороші часи і в погана, як би ти високо не літав, або низко падав.
Пиши в лсДавай шш від Гавайкіна
скажено підтримую! Але то так і живем. З бухлом така сама тема. Поки бухаєш - купаБо я дивлюся часто, як люди дають іншим на халяву наркоту, а ті із таким афектним захватом зразу починають кричати - ЦЕ МІЙ БЛИЗЬКИЙ, МІЙ НАЙКРАЩИЙ ДРУГ і мені стає сумно и трошки нудити починає
Головне суть ти уловив )Дочитав до того як ти сосав і тебе їбали
Дальше похуй
ти сосав тебе їбали, а потім тебе їбали, а ти сосав? Чи що наоборот значить?я сосал, меня ебали, потом наоборот