Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Та я щось прочитав це все від початку до кінця, як мінімум сіль пробував чи на стимуляторах торчить. Такий потік свідомості тверезому написати ще те завдання
Ну почему же, это ты мои посты не читал, просто все сгнило в прошлой секте
Да и збс,люблю почитать такое, чтение будто мастурбация, а чтение такого это мастурбация с удушением или когда воск горячий на соски капают, на любителя, который ка кращ я любитель
Моя особиста думка полягає у тому(ТС, це не у твій город камінь, просто я так щиро вважаю), що людина, яка дає тобі наркотики, навіть безкоштовно - то НЕ БРО
Бо я дивлюся часто, як люди дають іншим на халяву наркоту, а ті із таким афектним захватом зразу починають кричати - ЦЕ МІЙ БЛИЗЬКИЙ, МІЙ НАЙКРАЩИЙ ДРУГ і мені стає сумно и трошки нудити починає
Повідомлення об'єднано автоматично:
Справжній друг повинен навпаки намагатися відмовляти від вживання, я так вважаю
Моя особиста думка полягає у тому(ТС, це не у твій город камінь, просто я так щиро вважаю), що людина, яка дає тобі наркотики, навіть безкоштовно - то НЕ БРО
Бо я дивлюся часто, як люди дають іншим на халяву наркоту, а ті із таким афектним захватом зразу починають кричати - ЦЕ МІЙ БЛИЗЬКИЙ, МІЙ НАЙКРАЩИЙ ДРУГ і мені стає сумно и трошки нудити починає
Повідомлення об'єднано автоматично:
Справжній друг повинен навпаки намагатися відмовляти від вживання, я так вважаю
Так я и так работаю на стройке ебанутся))) коли їздиш дорогами Київ, можливо одну із них будувала наша команда. Ты лучше соль бросай и за голову берись, то подтянул бы тебя, может деньги в кармане появились бы
Якщо людина сама прийняла рішення його навіть сам чорт не зможе відмовити, друг це тей хто буде поряд і в хороші часи і в погана, як би ти високо не літав, або низко падав.
Якщо людина сама прийняла рішення його навіть сам чорт не зможе відмовити, друг це тей хто буде поряд і в хороші часи і в погана, як би ти високо не літав, або низко падав.
скажено підтримую! Але то так і живем. З бухлом така сама тема. Поки бухаєш - купа товаришів по чарці "друзів", а як тільки перестаєш - бачиш реальну картину і всіх "друзів" як вітром здуло, бо ти усвідомлюєш, що єдине, що вас зв'язувало - це алкодвіж.
А з речовинами воно так - хто дає, той собі карму мінусує, неважливо кому і з якими намірами. А той хто бере - може і думати, що то барига його найкращий друг, але душа вважає інакше і любий барига для душі - ворог.